Napisano 9 Kwiecień 200717 l DLA ODMIANY :D ! animacja we FLASHu, znudziłem sie troche 3d, zaczynam robić klasyczna animacje. To moje pierwsze powazne podjescie do tego typu sprawy... WiP Sprawa jest prosta nie bawie sie w zadne motion-tween czy inne rysuje stick'mana klatka po klatce. Robocza nazwa - 'wędkarz' Ryba połyka kolesia; i na tym sie konczy obecny etap prac; dalej okazuje sie ze to wcale nie ryba tylko łódż Hitlera czy podobnego mu i tym jest sposobność do WALKI; która chce bardziej dobracowac niz to co zrobiłem do tej pory... Prosze o wyrozumiałość; bo to troche roboty zrobić jaką kolwiek animacje po klatkach zwłaszcza robiąc to troche na odwal i bez doświadczenia iiiii do teo MYSZKĄ a nie tabletem ! :P Nie daje na imageshack bo za duzo to to warzy http://rapidshare.com/files/25138714/WEDKARZ1.swf.html
Napisano 9 Kwiecień 200717 l Autor Kiełbaster; na sam dol strony i clickasz na FREE; potem kod wpisujesz i jazda; przecie działa :D !
Napisano 10 Kwiecień 200717 l Ano działa działa... ale jakoś nie mogę się do niej ustosunkować. Hmm... może zbyt dużo już widziałem i w porównaniu do choćby średnich animek Twoja wypada blado.. taki bazgroł na szybko. Ale rozumiem, że miałeś ochotę troszkę poszaleć :) I fajno! Wiadomo, że praktyka to podstawa a wszelkie ćwiczenia w animacji mają sens... doskonalą warsztat. Więc śmiało walcz. Pozdrawiam
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Dobrze powiedziane Kris ;) Zastanawiam się tylko kiedy znudziła Ci się animacja 3d, jak nic z Twoich prac nie można zobaczyć na tym forum ;p
Napisano 11 Kwiecień 200717 l Autor ASblaze Krisr; wogule nie dałem update; wiele zczy zmienilem; ale wydaje mi sie ze to nie jest az taka straszna kicha jesli rysowane myszka wszystko na szybko :p Zrobilem jeszcze pare scen walki; zmienilem fabule tytul muzyke; te czesc z wedkarzem; dorobie osobno a walki do innej animki zabralem wogule; dam jak "poczynie postepy wieksze... Asblaze nie znudziło mnie 3d; poprostu na troche chce odpoczac... a robie pracki w najblizszym czasie coś rusze w watku WIP