Cpt.Obvious Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Namalowałem ważke.Pierwsze próby z cs8, naprawde nieoceniony soft lepszy niz poprzednie szopy.Brushe i pare godzinek wczoraj i dzis... Pozdrawiam
Ufooox Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Cholibka, ty szczęsciazu ja nie moge zlapac 7-meczki a ty sie 8-emeczka podlizujesz :). Chyba sie rozpłacze. Co do waszki to ladne tylko skrzydła i liście co do samego owada a wlasciwie jego tłowia i glowy to ciezko jest powiedziec cokolwiek nie jest najladniejszy. Musisz popracowac jeszcze chyba :) ale i tak jest świetnie. Pozdro : ))
Brolias Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 pracka fajna.szczegolnie skrzydelka i krople wody. A tak na marginesie nie pisze sie czasami ważka zamiast waszka ?
Oil Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 sam owadzik wygląda trochę tak, jakby mu nogi z buzi wystawały, ale fakt faktem - kropeletki i listowie są pierwsz klasa :D
saygon Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 no ja cie krece. kurza noga, motyli dziub nono bardzo ladne, ale daj wazke w innym kolorze zeby sie od tla wyróżniala
leander Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 łooo kurde.. niesamowite!! Adobe powinno tym obrazkiem promować nową wersję szopa :)
dr Ug Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Nie mam zielonego pojecia jak patrzec na tego owada :( Jakas dziwna ta pozycja. Natomiast wykonanie mnie zaskoczylo;)
General Straw Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Lisc jest zajebisty poprostu. Masz talent widze :)
Phantom Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 no mesershmit super wyszedł...tak jak i reszta scenki...Czyli powiadash Tiger że trzeba uzbierać troche grosza na CSa :) pozdrawiam...
kora Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 sliczniutka praca. lisc jest moim zdaniem super, skrzydla tez, tylko ten jej ryj jakis malo realistyczny- wazki maja jeszcze wieksze oczka:) pzdr
Kooba Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Tym razem Tiger przesadziłeś :D świetna robota - koronkowa żekłbym nawet.
WavaMiva Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Otoczenie i skrzydełka są boskie!!! Ważka troche nie tego ale tez spox... gratuluje talentu...
Rekomendowane odpowiedzi