Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Namalowałem ważke.Pierwsze próby z cs8, naprawde nieoceniony soft lepszy niz poprzednie szopy.Brushe i pare godzinek wczoraj i dzis...

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Cholibka, ty szczęsciazu ja nie moge zlapac 7-meczki a ty sie 8-emeczka podlizujesz :). Chyba sie rozpłacze. Co do waszki to ladne tylko skrzydła i liście co do samego owada a wlasciwie jego tłowia i glowy to ciezko jest powiedziec cokolwiek nie jest najladniejszy. Musisz popracowac jeszcze chyba :) ale i tak jest świetnie. Pozdro : ))

Napisano

pracka fajna.szczegolnie skrzydelka i krople wody. A tak na marginesie nie pisze sie czasami ważka zamiast waszka ?

Napisano

sam owadzik wygląda trochę tak, jakby mu nogi z buzi wystawały, ale fakt faktem - kropeletki i listowie są pierwsz klasa :D

Napisano

no ja cie krece. kurza noga, motyli dziub nono bardzo ladne, ale daj wazke w innym kolorze zeby sie od tla wyróżniala

Napisano

łooo kurde.. niesamowite!! Adobe powinno tym obrazkiem promować nową wersję szopa :)

Napisano

Nie mam zielonego pojecia jak patrzec na tego owada :(

Jakas dziwna ta pozycja. Natomiast wykonanie mnie zaskoczylo;)

Napisano

no mesershmit super wyszedł...tak jak i reszta scenki...Czyli powiadash Tiger że trzeba uzbierać troche grosza na CSa :)

pozdrawiam...

Napisano

sliczniutka praca. lisc jest moim zdaniem super, skrzydla tez, tylko ten jej ryj jakis malo realistyczny- wazki maja jeszcze wieksze oczka:)

pzdr

Napisano

Tym razem Tiger przesadziłeś :D świetna robota - koronkowa żekłbym nawet.

Napisano

Otoczenie i skrzydełka są boskie!!! Ważka troche nie tego ale tez spox... gratuluje talentu...