Mariusz Kl Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Witam Trochę późno się za to zabrałem ale postaram się zmieścić w czasie, poniżej koncept i model krasnala nad którym pracuję.Najciężej będzie z żabką której chcę nadać pewne cechy ludzkie. Koncept Pozdrawiam
krzyhhh Napisano 11 Kwiecień 2007 Napisano 11 Kwiecień 2007 Sporo roboty Ciebie czeka ;) Obyś wyrobił bo pomysł fajny! witamy w bitwie ps (dodaj mini do wątku!)
JmTm00 Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Taki był temat bitwy, tylko ze poprzedniej ;) A co do personifikacji zaby ciekaw jestem jak z tego wybrniesz, bo ta z konceptu "nietęga" ale domyślam sie ze tu bardziej o kadr chodzi ;D Powodzenia
Master Kiełbaster Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 to bardziej człowiek z cechami żabimi :P
Mariusz Kl Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 Witam. Dzięki za komenty, no ja też mam nadzieję że, uda mi się z wszystkim zmieścić w czasie. Co do żaby to chyba nie będzie tak źle ;), zobaczymy. No i mały "upek". Krasnala chwilowo zostawię, jak wpadnie mi coś jeszcze konkretnego do głowy to dorobię, teraz czas na żabkę i małą mam nadzieje też "piękną" wróżkę :) Pozdrawiam
Matchias Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Wyraz twarzy bardzo wymowny, czemu ma tak dupkę wypietą?
Mariusz Kl Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 Dupka wypięta bo grubasek opiera się w wygodnej dla siebie pozie (za dużo jajek przez święta) :D. Daje mały upek, dzisiaj rozpocząłem bój z żabą. Chwilowo brak jej "płetw" ale jutro to nadrobię.
JmTm00 Napisano 13 Kwiecień 2007 Napisano 13 Kwiecień 2007 oł dir! Ty rzeczywiście trzymasz sie konceptu :D Czyli nie robisz normalnej zabki?? Bo nie to zeby coś ale to wygląda jak rozlany budyń ;)
Mariusz Kl Napisano 14 Kwiecień 2007 Autor Napisano 14 Kwiecień 2007 No to dałeś mi do myślenia, właśnie tak chciałem żabę pokazać ale ona wcale nie miała się kojarzyć z rozlanym budyniem :D, co najwyżej z galaretowatym ciałem, nawet teksturka miała być obślizgła w kolorach noworodka myszy z paroma wrzodami i włosami w kilku miejscach. Chyba zrobię podglądową texture i wrzucę, może to ukaże moją chorą wizję tej żaby ;), ale sugestie mile widziane.
adam_m Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 :eek: ... Dodaj ogon i będzie jaszczurka. Żaby to coś nie przypomina.
Mariusz Kl Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 :eek: ... Dodaj ogon i będzie jaszczurka. Żaby to coś nie przypomina. Bo nie musi... Krasnala pewnie też nie widziałeś :cool:. Dzięki :)
Rekomendowane odpowiedzi