Andree Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Witam. Mam taki problem- normalnie jak wciskam pan to sobie przesuwam kamere itp. a teraz jak wcisne to wprawdzie tez sobie przesuwam,ale gdy przesuwam to z obiektow robia mi sie kwadraty(powiedzmy mam sfere i jak daje pan i przesuwam,to zamiast widziec sfere to widze jakiegos boxa) Nie wiem jak to zmienic,pls help :) Z gory dzieki.
soshka.cg Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Views a potem odznacz adaptive degradation toggle :)
dr Ug Napisano 12 Listopad 2003 Napisano 12 Listopad 2003 Hehehe, mialem to ostatnio;) Pewnie przez przypadek wcisnales \"O\" na klawirach :) Ja juz dostawalem cholery, chcialem przeinstalowywac Maxa, sprawdzalem sterowniki, itp ;) Dopisze to do FAQ.
Bobby_digital Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 oj DruG DruG a wystarczyło zapytać na forum ;)
dr Ug Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Ja pytam w ostatecznosci. Jak widac poradzilem sobie sam i do tego samego zachecam innych ;)
Andree Napisano 13 Listopad 2003 Autor Napisano 13 Listopad 2003 dzieki za pomoc :) probowalem cos sam z tym robic ,tylko ze ja nawet nei wiedzialem co z tym jest,przeklepalem troche opcji i nie znalazlem to zdecydowalem zapytac na forum :)
Rekomendowane odpowiedzi