steve_loopez Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Na razie strasznie mało. Mam pytanie - czy dobrze siatkę rozkładam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Nie wiem czy siatka dobra bo sie nie znam:P Ja tam patrze na efekt a nie na siatke ale w samochodach chyba tak nie powinno sie robic:D A nie zrobił byś może Shelby GT500 zamiast zwykłego mustanga? Na tym etapie to nie problem a jest duuużo fajneijszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 12 Kwiecień 2007 Share Napisano 12 Kwiecień 2007 Ja robilem tego mustanga ale wersje cabrio - jak chcesz to sie zglos do mnie to ci screena mojej siatki zrobie co bys mial obraz jakby to mozna bylo zrobic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 12 Kwiecień 2007 No faktycznie bajerancki ten Shelby, chyba poszukam blueprintów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 ciezko cos stwierdzic po takim kawałku pracuj dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 29 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2007 Po przerwie związanej z nadmiarem zaliczeń na studiach wróciłem do modelowania. Oto wynik mojej dzisiejszej pracy: Wiem że zkaszaniłem przerwę znajdującą się z przodu. Co, jak na razie, jeszcze do poprawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..:: WIKTOR ::.. Napisano 30 Kwiecień 2007 Share Napisano 30 Kwiecień 2007 robilem ten samochod i mowie od razu ze jest do poprawy przod i bok... A poczekaj jak tu DamusTo wpadnie to ci zrobi zjazd ;P To jest ciezki samochod wbrew pozorom... Looknij tutaj http://img341.imageshack.us/my.php?image=066xy3.jpg Zrobiles zle "oczodoly" (ja tez troche ;) ) a boczne przetloczenie (ta wneka) to juz wogole do poprawy... JEszcze duzo pracy przed toba! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2007 No no, widzę że ostro skopałem. Ale dużą zasługą moich niepowodzeń jest fakt, że jak szukałem referek to każde zdjęcie było z innego rocznika ;] Dzięki za render - sporo pomoże! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi