Napisano 12 Kwiecień 200717 l Nie wiem czy siatka dobra bo sie nie znam:P Ja tam patrze na efekt a nie na siatke ale w samochodach chyba tak nie powinno sie robic:D A nie zrobił byś może Shelby GT500 zamiast zwykłego mustanga? Na tym etapie to nie problem a jest duuużo fajneijszy:)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Ja robilem tego mustanga ale wersje cabrio - jak chcesz to sie zglos do mnie to ci screena mojej siatki zrobie co bys mial obraz jakby to mozna bylo zrobic ;)
Napisano 12 Kwiecień 200717 l Autor No faktycznie bajerancki ten Shelby, chyba poszukam blueprintów :)
Napisano 29 Kwiecień 200717 l Autor Po przerwie związanej z nadmiarem zaliczeń na studiach wróciłem do modelowania. Oto wynik mojej dzisiejszej pracy: Wiem że zkaszaniłem przerwę znajdującą się z przodu. Co, jak na razie, jeszcze do poprawy?
Napisano 30 Kwiecień 200717 l robilem ten samochod i mowie od razu ze jest do poprawy przod i bok... A poczekaj jak tu DamusTo wpadnie to ci zrobi zjazd ;P To jest ciezki samochod wbrew pozorom... Looknij tutaj http://img341.imageshack.us/my.php?image=066xy3.jpg Zrobiles zle "oczodoly" (ja tez troche ;) ) a boczne przetloczenie (ta wneka) to juz wogole do poprawy... JEszcze duzo pracy przed toba!
Napisano 30 Kwiecień 200717 l Autor No no, widzę że ostro skopałem. Ale dużą zasługą moich niepowodzeń jest fakt, że jak szukałem referek to każde zdjęcie było z innego rocznika ;] Dzięki za render - sporo pomoże!