Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Nie wiem czy siatka dobra bo sie nie znam:P Ja tam patrze na efekt a nie na siatke ale w samochodach chyba tak nie powinno sie robic:D

A nie zrobił byś może Shelby GT500 zamiast zwykłego mustanga? Na tym etapie to nie problem a jest duuużo fajneijszy:)

Napisano

Ja robilem tego mustanga ale wersje cabrio - jak chcesz to sie zglos do mnie to ci screena mojej siatki zrobie co bys mial obraz jakby to mozna bylo zrobic ;)

Napisano
  • Autor

Po przerwie związanej z nadmiarem zaliczeń na studiach wróciłem do modelowania. Oto wynik mojej dzisiejszej pracy:

test11siateczkanl5.th.jpg

zespolonetc6.th.jpg

Wiem że zkaszaniłem przerwę znajdującą się z przodu. Co, jak na razie, jeszcze do poprawy?

Napisano

robilem ten samochod i mowie od razu ze jest do poprawy przod i bok... A poczekaj jak tu DamusTo wpadnie to ci zrobi zjazd ;P To jest ciezki samochod wbrew pozorom...

Looknij tutaj http://img341.imageshack.us/my.php?image=066xy3.jpg

Zrobiles zle "oczodoly" (ja tez troche ;) ) a boczne przetloczenie (ta wneka) to juz wogole do poprawy... JEszcze duzo pracy przed toba!

Napisano
  • Autor

No no, widzę że ostro skopałem. Ale dużą zasługą moich niepowodzeń jest fakt, że jak szukałem referek to każde zdjęcie było z innego rocznika ;] Dzięki za render - sporo pomoże!