Bazil Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Siemacie chłopaki, pierwszy post wiec i towarzyszy temu stres czy jakoś tu wypadne i (daj Boże!) zostane :) Prezentuje ukonczony juz modelik i renderek mojego MPlayerka firmy Omega. soft: 3ds max, MentalRay. czas: jakieś 35-40 minut na każdy obrazek
Touch Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 To się 'Mentalowcy' ucieszą z nowego poplecznika, sesese;D Niezły start, witamy na forum;) Edit: Mała uwaga, jeśli ta dziura w odtwarzaczu widoczna na pierwszym renderingu, to gniazdo jack, to chyba nieco za duże w stosunku do samej wtyczki. Pozdr!
Bazil Napisano 12 Kwiecień 2007 Autor Napisano 12 Kwiecień 2007 no wlasnie tam jest w porzadku, tylko wewnętrzny pierścień jest czarny i GI tego widocznie nie objęło :P Tez nad tym ubolewam, ale tak patrze na playera w real i jakby sie ustawic pod odpowiednim kątem tez takie zludzenie powstaje. Dzieki za powitanie i krytyke ;)
Touch Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Teraz zacząłem widzieć ten pierścień, hehe, nie ma to jak siła sugestii;) Pozostaje mi życzyć kolejnych udanych prac;) Pozdrawiam!
MaGuu Napisano 12 Kwiecień 2007 Napisano 12 Kwiecień 2007 Świetne wejście na forum :) Pogratulować :)
Bazil Napisano 13 Kwiecień 2007 Autor Napisano 13 Kwiecień 2007 dzieki dzieki :) 2 dni zabawy zaczyna sie opłacac :) Więcej komentarzy mile widziane ;) Może dam siateczke (nie ma sie czym chwalic, z siatkami musze jeszcze duuuuzo duzo popracowac zeby rozgryźć zasady ich ukladania, ale tak dla ciekawskich)
Rekomendowane odpowiedzi