marek pta Napisano 13 Listopad 2003 Share Napisano 13 Listopad 2003 Zdecydowałem się kupić niedrogą kartę: Radeon 9100 Sapphire 64MB. W sklepach już jej nie ma. Ino z ogłoszenia. Początkowo myślałem o jakimś GF 4. Po wielu przeczytanych artykułach i testach wybrałem jednak Radka. Czy dobrze?? Do wydania było 300 zł. Proszę o poradę jak można ją podkręcić / wiem, że można /. Sprzęt używam do maxa. / dane: 2600+333,512 DDR333,Asus A7N8X, stara karta GF 2mmx440 /. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam42 Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 Moim skromnym zdaniem dobra decyzja, sam mialem Radoslawa 9100 i swietnie sie spisywal aktualnie mam 9600 pro i tez nei jest zle ale cena za wysoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeG Napisano 1 Grudzień 2003 Share Napisano 1 Grudzień 2003 jesli chodzi o podkrecanie polecam ta stronke podkerecanie radeona co do wyboru karta niezla a owszem sama mam radeona :) i jestem zdowolona a co do sphire dobra tania firma tyle ze cienkie drivery maja ehh w przypadku ati to normalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 4 Grudzień 2003 Share Napisano 4 Grudzień 2003 czlowieku bardzo dobra decyzja gdybys wybral geforca byla by to bardzooo zla decyzja sam mam radeona 9600PRO 128 MB jest pelen wypas radki zadza narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi