null Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 mam problem jezeli mam np box zarysowanego i daje na niego bombe zaznaczam ją przy pomocy bind to space warp i nic mi nie wybucha czemu
null Napisano 13 Listopad 2003 Autor Napisano 13 Listopad 2003 aleksander narysowałem box i chce zeby wybuch jak to zrobic
wiggles Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 juz gdzies bylo to pytanie tutaj .. .poszukaj
VGT Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Ja zrobiłem to tak: 1. Mając już box\'a stworzyłem obiekt Bomb ( create / space warps / geometric,deformable / bomb) 2. Bind to space warp - wybierając to narzędzie kliknąłęm na obiekt bomb, a następnie przeciągnąłem kursor do box\'a. 3. Odtwarzam animację i efekt działa. Z tego, co pisałeś mi na GG, robisz to praktycznie tak samo, więc musiałeś po prostu coś pominąć. Spróbuj to dokładnie wykonać - powinno zadziałać.
jedi-killer Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 wg mnie nie zbinodwales bomby do boxa mi tez sie na poczontku o tym zapomnialo :D jak raczkowalem z maxem :D tera juz powoli chodze :D a za rok bede mugl muwic :D
VGT Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 Originally posted by null a jak zbindowac ? Originally posted by VGTsXVII 2. Bind to space warp - wybierając to narzędzie kliknąłęm na obiekt bomb, a następnie przeciągnąłem kursor do box\'a. :]
Rekomendowane odpowiedzi