Napisano 13 Listopad 200321 l mam problem jezeli mam np box zarysowanego i daje na niego bombe zaznaczam ją przy pomocy bind to space warp i nic mi nie wybucha czemu
Napisano 13 Listopad 200321 l Ja zrobiłem to tak: 1. Mając już box\'a stworzyłem obiekt Bomb ( create / space warps / geometric,deformable / bomb) 2. Bind to space warp - wybierając to narzędzie kliknąłęm na obiekt bomb, a następnie przeciągnąłem kursor do box\'a. 3. Odtwarzam animację i efekt działa. Z tego, co pisałeś mi na GG, robisz to praktycznie tak samo, więc musiałeś po prostu coś pominąć. Spróbuj to dokładnie wykonać - powinno zadziałać.
Napisano 14 Listopad 200321 l wg mnie nie zbinodwales bomby do boxa mi tez sie na poczontku o tym zapomnialo :D jak raczkowalem z maxem :D tera juz powoli chodze :D a za rok bede mugl muwic :D
Napisano 14 Listopad 200321 l Originally posted by null a jak zbindowac ? Originally posted by VGTsXVII 2. Bind to space warp - wybierając to narzędzie kliknąłęm na obiekt bomb, a następnie przeciągnąłem kursor do box\'a. :]