jurekk Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Cześć !! Wizka dla klientki, scena zastana wrzucałem tylko mebelki + obrazek. Wszelkie uwagi mile widziane. Max, VRay AMD Athlon XP 2.6+ GHz with 1,25 GB RAM, GeForce 4
Gość George82 Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Ciasne to to... Miejscami jak dla mnie przejarane swiatla, ale ogolnie na plus. Podoba mi sie. btw. Jak Wy to robicie, ze w takich ciasnych pomieszczeniach znajdujecie kadry (drugi troche przekombinowany), ale mimo wszystko? :) Pozdrawiam!
MaGuu Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 Fajne :) Co to za lewitująca klameczka na ostatnim renderze?:D O i widzę Tobie tez na renderach jakieś białe kropki wyskakują, wiesz może od czego to ? :/ Edit: btw. Jak Wy to robicie, ze w takich ciasnych pomieszczeniach znajdujecie kadry (drugi troche przekombinowany), ale mimo wszystko? :) Camera Clipping prawdopodobnie :)
jurekk Napisano 17 Kwiecień 2007 Autor Napisano 17 Kwiecień 2007 Ciasna fakt i jeszcze pralka się zmieściła (trzeci kadr - wysokie drzwiczki ). Lewitująca klamka to uchwyt szklanych drzwi od prysznica, ujęcie przez szybę stąd ten koszmarny czas renderingu. Białych kropek było więcej usunołem w PSie przypuszczam że od IES'ów ale mogę się mylić.
Gość Raffaello Napisano 17 Kwiecień 2007 Napisano 17 Kwiecień 2007 jurek niezła pracka, trochę szumi na drugim renderze ale całokształt daje radę!
SimonM Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Na drugim ujęciu butelki na półce nie dają rady ale ogólnie fajne.
tadzio Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 tylko te Frame Stampy raczej nie potrzebne ;) pozdr
Taras_UN Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 szklo bez refleksa, a jesze na foto trzeba faceta, klijentka bEdze zadowolona;)
Rekomendowane odpowiedzi