Napisano 17 Kwiecień 200717 l Cześć !! Wizka dla klientki, scena zastana wrzucałem tylko mebelki + obrazek. Wszelkie uwagi mile widziane. Max, VRay AMD Athlon XP 2.6+ GHz with 1,25 GB RAM, GeForce 4
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Ciasne to to... Miejscami jak dla mnie przejarane swiatla, ale ogolnie na plus. Podoba mi sie. btw. Jak Wy to robicie, ze w takich ciasnych pomieszczeniach znajdujecie kadry (drugi troche przekombinowany), ale mimo wszystko? :) Pozdrawiam!
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Fajne :) Co to za lewitująca klameczka na ostatnim renderze?:D O i widzę Tobie tez na renderach jakieś białe kropki wyskakują, wiesz może od czego to ? :/ Edit: btw. Jak Wy to robicie, ze w takich ciasnych pomieszczeniach znajdujecie kadry (drugi troche przekombinowany), ale mimo wszystko? :) Camera Clipping prawdopodobnie :)
Napisano 17 Kwiecień 200717 l Autor Ciasna fakt i jeszcze pralka się zmieściła (trzeci kadr - wysokie drzwiczki ). Lewitująca klamka to uchwyt szklanych drzwi od prysznica, ujęcie przez szybę stąd ten koszmarny czas renderingu. Białych kropek było więcej usunołem w PSie przypuszczam że od IES'ów ale mogę się mylić.
Napisano 17 Kwiecień 200717 l jurek niezła pracka, trochę szumi na drugim renderze ale całokształt daje radę!
Napisano 23 Kwiecień 200717 l szklo bez refleksa, a jesze na foto trzeba faceta, klijentka bEdze zadowolona;)