SimonM Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam Łazienka popularna na cersanitech - niestety bez nagrody. Max8 + mental bez ps'a Pozdrawiam Szymon
Touch Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Hehe, ostro, startowałeś jeszcze w jakiś kategoriach?;D Zdecydowanie lepiej się prezentuje, niż łazienka 'dla kobiety aktywnej', niemniej jednak jest po prostu poprawinie. Także tutaj brakuje charakteru;)
SimonM Napisano 18 Kwiecień 2007 Autor Napisano 18 Kwiecień 2007 Hehe, ostro, startowałeś jeszcze w jakiś kategoriach?;D Zdecydowanie lepiej się prezentuje, niż łazienka 'dla kobiety aktywnej', niemniej jednak jest po prostu poprawinie. Także tutaj brakuje charakteru;) Hehe, nie - w 2 wystarczyło jak dla mnie;). Wiem, że brakuje charakteru, ale nie chciałem tu niczego ekstawaganckiego wstawiać - bo kombinowałem, że łazienka popularna to taka zwykła która podoba się i tacie i babci i wujkowi co wpadnie w odwiedziny, poza tym tak jak pisałem w drugim poście - myślałem, że liczyć się będzie wykorzystanie wyłącznie wyrobów Cersanitu - i tak też zrobiłem. Teraz wiem, że to był błąd - za rok się poprawię;) Pozdro
oskar_h Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 bardzo ciekawie i estetycznie zaprojektowana lazienka. bardzo ladne rendery. jednak brakuje tego czegos, pomyslu.. lazienka jest dosc standardowa.. co nie oznacza ze nie chcialbym miec takiej ;)
Ryjas Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 W tamtym roku wygrała łazienka z podobnym podejściem. A w tym roku nie bylo grand prix. moze to znak;) Ja tam uważam że ta łazienka doskonale spełnia regulamin.
chudy Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 mi sie drzewo nie podoba za bardzo, ale tak to ładnie edit: teraz zauważyłem, że płytki są z tego samego drzewa co drzwi i szafka :P dziwnie troche
SimonM Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 Dzieki za opinie. Chudy - czekałem aż ktoś to zauważy :P Do tego textura na drzwiach zapetlona x3:(. Łazieneczki były na szybko robione bo zostało 5 dni na wysłanie prac a trzeba było to wyrenderować, wydrukować itd i nie ma co ukrywać - dbałością o szczegóły nie zgrzeszyłem. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi