Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam

Łazienka popularna na cersanitech - niestety bez nagrody.

Max8 + mental bez ps'a

Pozdrawiam Szymon

5ff331372680fee2.jpg

74cfef24ecb8b26c.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 3,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hehe, ostro, startowałeś jeszcze w jakiś kategoriach?;D Zdecydowanie lepiej się prezentuje, niż łazienka 'dla kobiety aktywnej', niemniej jednak jest po prostu poprawinie. Także tutaj brakuje charakteru;)

Napisano
  • Autor
Hehe, ostro, startowałeś jeszcze w jakiś kategoriach?;D Zdecydowanie lepiej się prezentuje, niż łazienka 'dla kobiety aktywnej', niemniej jednak jest po prostu poprawinie. Także tutaj brakuje charakteru;)

Hehe, nie - w 2 wystarczyło jak dla mnie;).

Wiem, że brakuje charakteru, ale nie chciałem tu niczego ekstawaganckiego wstawiać - bo kombinowałem, że łazienka popularna to taka zwykła która podoba się i tacie i babci i wujkowi co wpadnie w odwiedziny, poza tym tak jak pisałem w drugim poście - myślałem, że liczyć się będzie wykorzystanie wyłącznie wyrobów Cersanitu - i tak też zrobiłem. Teraz wiem, że to był błąd - za rok się poprawię;)

Pozdro

Napisano

bardzo ciekawie i estetycznie zaprojektowana lazienka. bardzo ladne rendery. jednak brakuje tego czegos, pomyslu.. lazienka jest dosc standardowa.. co nie oznacza ze nie chcialbym miec takiej ;)

Napisano

W tamtym roku wygrała łazienka z podobnym podejściem. A w tym roku nie bylo grand prix. moze to znak;)

Ja tam uważam że ta łazienka doskonale spełnia regulamin.

Napisano

mi sie drzewo nie podoba za bardzo, ale tak to ładnie

edit: teraz zauważyłem, że płytki są z tego samego drzewa co drzwi i szafka :P dziwnie troche

Napisano
  • Autor

Dzieki za opinie.

Chudy - czekałem aż ktoś to zauważy :P Do tego textura na drzwiach zapetlona x3:(.

Łazieneczki były na szybko robione bo zostało 5 dni na wysłanie prac a trzeba było to wyrenderować, wydrukować itd i nie ma co ukrywać - dbałością o szczegóły nie zgrzeszyłem.

Pozdro