mrbabcia Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam! Pierwszy pomysł na pracę wpadł mi do głowy dość szybko. Potem całymi dniami starałem się go "upoprawnić" politycznie, religijnie, etc. (xD) i jego okrojoną wersję przedstawia dotychczasowy stan mojej pracy. "Wiedźma". W naszym świecie wszystko jest na odwrót. Dla kontrastu - dominująca rasa na pewnym ciele powoli wymiera. Nieurodzaj musiały spowodować te szkaradne potwory, a ich dusze, po spaleniu ciała na drzewie, odkupią winy całego pchlego społeczeństwa. "Witch". In our world everything is totally different. In contrast - dominant race on certain body is dying slowly. Bad crops must have been caused by these hideous monsters; their souls, after burning the body on the tree, will redeem the whole flea society. http://xs.to/xs.php?h=xs414&d=07163&f=wiedzma.jpg EDIT: Uprościłem ten zagmatwany opis (trochę ;]), moja praca przedstawia oczywiście - cóż, prawie oczywiście - co się dzieje w sierści jakiegoś zwierzęcia. Pchły palą na stosie przywiązane do włosów "szkaradne potwory", na które zrzucają winę za kiepski stan skóry, czy coś takiego. Mam nadzieję, że przetłumaczyłem opis w miarę poprawnie. xD Przepraszam za wyjątkowo rzadkie aktualizacje. pozdrawiam wszystkich :]
miriam Napisano 18 Kwiecień 2007 Napisano 18 Kwiecień 2007 Witam temacik spoko, jednak trochę bym się zastanowił nad tym w jaki sposób chcesz to przedstawić, po drugie powinieneś dać jakiś progress z tego dw jaki sposób doszedłeś do tego co pokazujesz ;). Pozdrawiam
shi Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 w tej perwersji jest cos fajnego ale moim zdaniem powinienes popracowac zeby latwiej dalo sie odczytac nawiazanie do tematu bitwy! Podoba mi sie klimat budowany przez swiatło >> powinienes postarac sie wiecej opowiedziec o tym co i gdzie to sie dzieje i o co kaman :)) tak zeby czlowiek nie potrzebował żadnego dodatkowego opisu o "ciele niebeskim". pozdrawiam i życze powodzenia ps. wiedze ze Rasta Masta juz wprowadza prządek :))
Rekomendowane odpowiedzi