OhMyGosh Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 Troche sie obawiam ale zamieszcze kilka fotek. Zaznaczam ze sie nie znam, nic nie umiem i tylko sie bawie małą cyfróweczka, wiec nie krzyczcie na mnie za głosno :D
Kuciel Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 no bejbe witamy w swiecie fotografi max3d.pl :*
Mr Pank Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 "Baba w progi cisza w nogi" :> ten pierwszy spoko, ale za dużo tu przepałów, w tych czasach trzeba być bardziej kreatywnym jeśli chodzi o fotografie pozdr
piksar Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 pierwsz bardzo fajna, o przepaleniach już było, uśmiechnij modelkę
dariusz Napisano 19 Kwiecień 2007 Napisano 19 Kwiecień 2007 te nóżki w kratkę(:)) przypominaja mi pierwsze okładki Playboya;] pinup girls itp.:D fajnie
OhMyGosh Napisano 19 Kwiecień 2007 Autor Napisano 19 Kwiecień 2007 pierwsz bardzo fajna, o przepaleniach już było, uśmiechnij modelkę postaram sie uśmiechnąc next time
kxs Napisano 20 Kwiecień 2007 Napisano 20 Kwiecień 2007 pierwsze dwa bardzo mi się podobają. takie przepalenia czynią czasem fotki takimi bardziej graficznymi, co moim zdaniem fajnie tu wyszło i zagrało na plus
rudylew Napisano 21 Kwiecień 2007 Napisano 21 Kwiecień 2007 hmm. to i ja się wypowiem.. Dzień Dobry :D Widzę nasza ekipa foto maniaków rośnie w siłę (powroty) :d to dobrze.. to może niedługo znów jakaś mała FotoBitwa :D wracając do tematu: po zdjęciu nr 1 już wiedziałem, że autorem foto jest Kobieta :d i jak się okazało miałem racje.. zdjęcie najlepsze ze wszystkich.:) pozdrawiam
rudylew Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 hmm.. studio oczywiści bardzo ładne.. co do nazwy.. to nie wchodzi mi jabłko ponieważ jest ono zdecydowanie na drugim planie... hmm... wyjście s-video podłączone do barwnego jabłka jest Ciekawą kompozycją :) ps. jak nazywasz już swoje Fotografie bądź projekty to nie używaj słów jakieś tam itp.. to zdradza Twój stosunek do tej pracy.. ja odebrałem to na zasadzie.. "a macie, popiszcie sobie coś na jej temat bo mnie się ona średnio podoba"... :):D
wesoledi Napisano 10 Wrzesień 2007 Napisano 10 Wrzesień 2007 no no.. slicznie :) fajny klimat ciekawi mnie tylko skad teraz motyle? :D jakies tresowane? :D
Rekomendowane odpowiedzi