Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

w tym materiale kluczem do sukcesu będzie kanał odbić, kożystający z mapy otoczenia environment no i oczywiście glossy reflections z Brazila. To te rozmyte odbicia, takie mgliste. Brazilowy materiał potrafi to piknie przeliczyć.

No i tyle chyba... nie zapomnij o rysach, kolorze i kanale specular, który też nie jest jednolity

Napisano

tak sobie pomyslalem , ze przydalo by sie zrobic tutoriale o materialach Brazila !!

kiedys moze zrobimy.. Panie moderatorze.. co ?

tralala

fotoas

Napisano

Hehe, wogóle przydałoby sie więcej tutków - tylko kto ma czas, zeby to zrobić?? ;(

Napisano
  • Autor

To prawda! Tródno znaleźć w sieci tutki o materiałach do Brazila :( P.S. Do tej pory nie rozwiązałem problemu z tym aluminium! Proszę o kolejne wskazówki, takie \"łopatologiczne\" :) P.S.2 Nik mi nie odpowiedział na moje pytanie, a ja w sieci nadal nic nie znalazłem godnego uwagi a próbując osiągnąć cel metodą prób i błędów też niczego nie osiągnołem. Jeszcze raz proszę o pomoc. Jak mi się już to uda to obiecuję że zrobie tutka o materiałach do brazila dla początkujących :] Przynajmniej taka będzie korzyść z mojego posta. Pozdrawiam.