roball Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 czesc, problemy z teksturowaniem , trawa itp. moze skoncze ..
kowalski Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 Pablo, ja bym zamiast drwala widział jakiegoś krasnoluda do kompletu z tym toporkiem :D.
roball Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 geez pablooo.. ja nie potrafie teksturowac a ty mi o drwalu mowisz ;) ale jesil juz mial byc jakis -ktos- tutaj to tylko spasiony krasnal z kuflem piwa;] ..nauczcie mnie teksturowac ;\\
felav Napisano 16 Listopad 2003 Napisano 16 Listopad 2003 proponowal bym ci poprostu zapoznac sie z dokumentacja unwarpa i PSem ;p
roball Napisano 16 Listopad 2003 Autor Napisano 16 Listopad 2003 unwrap..no hm masz racje jakis link? [nie krzyczcie tylko RTFM. prosze ;>]
boowa Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 eeee... noooo...... toporek fajowy... :) powiesiłbym cos takiego nad wyrkiem - ale co do krasnoluda to tak, a nawet TAK !... :) i najlepiej TrollSlayera pozdrawiam
Kris_R Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 sugestie z mojej strony... choć póki co niewiele da się powiedzieć.... światło jest jak na razie bardzo mdłe... zdaje się, że tylko skylight. To się musi zmienić..!! :) Co do kompozycji, do prawy dolny narożnik Ci ucieka i byłoby to świetne miejsce na jakiś wcześniej sugerowany akcent... np. mały krasnal drapiący sie w głowę myślący.. \"jak ja mam to do cholery podnieść?\" czy coś w tym stylu... jeśli ten kadr to tylko przypadek, to może wrzuć takie ustawienie kamery, które będzie finalne i zaczniemy nad nim pracować...oki? pozdrawiam serdecznie
Kuciel Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 noo moze byc z tego fajna scenka, z takim krasnalem ktory meczy sie z wyciagnieciem wbitego topora, bo tuz za nim z ziemi podnosi sie ogromny ranny troll z ktorym wlasnie toczy walke, w tle jakis las i polamane drzewa, ja bym to tak widzial, moze troszke przesadzilem, hehe:D
don_filippo Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 A co to za kupa, w która wbija się ten nożyk???[lol2]
roball Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 y. to jest \'drzewo\' co do krasnala ..sprobuje ;) niedlugo cos wrzuce tu
wiggles Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 nie podoba mi sie glowka tego toporu- taka kanciata jest-popraw ja, a takto do reszty nie mam jakis wiekszych ale
roball Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 smootha zapomnialem wlaczyc a drugi raz renderowac mi sie nie chcialo ;]
Rekomendowane odpowiedzi