Napisano 16 Listopad 200321 l Pablo, ja bym zamiast drwala widział jakiegoś krasnoluda do kompletu z tym toporkiem :D.
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor geez pablooo.. ja nie potrafie teksturowac a ty mi o drwalu mowisz ;) ale jesil juz mial byc jakis -ktos- tutaj to tylko spasiony krasnal z kuflem piwa;] ..nauczcie mnie teksturowac ;\\
Napisano 16 Listopad 200321 l proponowal bym ci poprostu zapoznac sie z dokumentacja unwarpa i PSem ;p
Napisano 16 Listopad 200321 l Autor unwrap..no hm masz racje jakis link? [nie krzyczcie tylko RTFM. prosze ;>]
Napisano 17 Listopad 200321 l eeee... noooo...... toporek fajowy... :) powiesiłbym cos takiego nad wyrkiem - ale co do krasnoluda to tak, a nawet TAK !... :) i najlepiej TrollSlayera pozdrawiam
Napisano 17 Listopad 200321 l sugestie z mojej strony... choć póki co niewiele da się powiedzieć.... światło jest jak na razie bardzo mdłe... zdaje się, że tylko skylight. To się musi zmienić..!! :) Co do kompozycji, do prawy dolny narożnik Ci ucieka i byłoby to świetne miejsce na jakiś wcześniej sugerowany akcent... np. mały krasnal drapiący sie w głowę myślący.. \"jak ja mam to do cholery podnieść?\" czy coś w tym stylu... jeśli ten kadr to tylko przypadek, to może wrzuć takie ustawienie kamery, które będzie finalne i zaczniemy nad nim pracować...oki? pozdrawiam serdecznie
Napisano 17 Listopad 200321 l noo moze byc z tego fajna scenka, z takim krasnalem ktory meczy sie z wyciagnieciem wbitego topora, bo tuz za nim z ziemi podnosi sie ogromny ranny troll z ktorym wlasnie toczy walke, w tle jakis las i polamane drzewa, ja bym to tak widzial, moze troszke przesadzilem, hehe:D
Napisano 17 Listopad 200321 l Autor y. to jest \'drzewo\' co do krasnala ..sprobuje ;) niedlugo cos wrzuce tu
Napisano 17 Listopad 200321 l nie podoba mi sie glowka tego toporu- taka kanciata jest-popraw ja, a takto do reszty nie mam jakis wiekszych ale
Napisano 17 Listopad 200321 l Autor smootha zapomnialem wlaczyc a drugi raz renderowac mi sie nie chcialo ;]