Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Poszukuje jak w temacie printow, referek lub jesli ktos posiada wiedze o literaturze z rzutami referkami bardzo bylbym wdzieczny - statków turystycznych , łodzi, motorówek, jachtów, żaglówek, statki handlowe rowniez moga byc z wylaczeniem bojowego zelastwa.

Dziekuje z gory pozdrawiam :). W ramach podziekowan nagradzam + votem :D.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 3,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jako, że jestem patentowany żeglarz jachtowy to jak wrócę do wrocka to zabiorę książkę o żeglarstwie, poskanuję i prześlę ci na maila podstawy konstrukcji jachtów :)

a jak coś to wal na GG czy PM może pomogę jeśli coś jeszcze pamiętam :)

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor
Znam tylko to :P ...

http://www.the-blueprints.com/index.php?blueprints/

ps... nie chce +, daj mi - :D

MF wielgachne dzieki ! :D a tam odrazu - nalezy sie browarex

jako, że jestem patentowany żeglarz jachtowy to jak wrócę do wrocka to zabiorę książkę o żeglarstwie, poskanuję i prześlę ci na maila podstawy konstrukcji jachtów :)

a jak coś to wal na GG czy PM może pomogę jeśli coś jeszcze pamiętam :)

Pozdrawiam

Kurka heeh Tweety , interesujesz sie zeglarstwem :) tutaj mnie zaskoczyles maksymalnie :) odezwe sie napewno na g-g.

Dzieki panowie :)

Napisano

od 7 lat pływam, od 6 mam patent, od 5 żegluje w klasie regatowej Omega i Cadet, od 4 potrafię sam sterować dwumasztowcem... tak... trochę się interesuję :D

Pozdrawiam

Napisano

ja znalazlem u siebie plany jachtu zaglowego 30m2 "skjaergaards kressere" (arkusz A1 dwustronny) z ktoregos modelarza. jak chcesz to moge to zeskanowac i przeslac. tyle ze mam skaner a4 wiec bedziesz musial to sobie poskladac

jeszcze jedno, plany sa w skali od 1:5 do 1:40

Napisano
  • Autor
od 7 lat pływam, od 6 mam patent, od 5 żegluje w klasie regatowej Omega i Cadet, od 4 potrafię sam sterować dwumasztowcem... tak... trochę się interesuję :D

Pozdrawiam

Hehe troche ? Kurka wszechstronne zainteresowania to mi sie podoba :). Bagaz doswiadczenia widze ze masz bardzo duzy. Gdzies blisko miejsca zamieszkania plywasz ?

Apropor referek/printow jak bys mogl mi podeslac na ermiala :) byloby fajnie emial [email protected] max 10mb zalaczniki :/

ja znalazlem u siebie plany jachtu zaglowego 30m2 "skjaergaards kressere" (arkusz A1 dwustronny) z ktoregos modelarza. jak chcesz to moge to zeskanowac i przeslac. tyle ze mam skaner a4 wiec bedziesz musial to sobie poskladac

jeszcze jedno, plany sa w skali od 1:5 do 1:40

Topek

Napisano
Hehe troche ? Kurka wszechstronne zainteresowania to mi sie podoba . Bagaz doswiadczenia widze ze masz bardzo duzy. Gdzies blisko miejsca zamieszkania plywasz ?

Bagaż doświadczeń? trochę tego jest, ale zasadniczo nie pływam już od dwóch lat. czasami wyskoczę na odrę we wrocku do AZSu. praca zabija człowieka :)

a pływać pływałem na Mazurach jak i w Niesulicach (jezioro: Niesłysz). po odrze i małych zbiornikach wodnych typu zalew w Mietkowie pod Wrocławiem

Pozdrawiam

Napisano

tweety: dwumasztowiec heh? to na wekejszen zlot w trojmiescie, zalatwi sie dezeta i w rejs :) bosmanie tweety