Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapodaje moj pierwszy character,ktory mam zamiar dokonczyc. Bedzie nim minotaur.W przyszlosci chcialbym dorobic frajera z nitka,ktory przed nim by wial. Dzieki za wszelka ocene(prosze nie zwracac uwagi na rogi,jeszcze ich nie tknelem):

f25b4e7c87eb9b94.jpg

8a7fcaa4e0ed29e5.jpg

c9756d701b2d976d.jpg

tutaj dodaje baze(rzecz oczywista wykonana w wingsie):

c55b9ef5e1ef53b7m.jpg31e43e02761565a2m.jpg7b91d50fb27d2178m.jpge94c46b07d8cada8m.jpg97a702588ae10871m.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ramzes poczytaj bo widać ze nie wiesz co sie dzieje :)

co do minotaura to jest dobry ale troche podziabany :) nad ręcami troszke popracować i GIT .

Napisano

Jak na minotaura, to jakoś tam skromnie wygląda, imo szerzej klata , biceps, bary. Może wrzuć od frontu, będzie można ładnie proporcje zbadac.

Napisano
@^johny: a widziałeś kiedyś minotaura?

Chyba nikt nie widzial, ale...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Minotaur_%28mitologia%29

Zazwyczaj przedstawiany jako człowiek z głową byka, jednak czasem w postaci istoty z torsem i głową człowieka, od pasa w dół zaś z ciałem byka

To skoro ma cos z czlowieka to triceps moglby wygladac jak triceps, a nie jak drugi biceps. Wtedy i mi sie spodoba. Chociaz to wszystko zalezy od kolegi i jego wyobrazni.

Pozdrawiam

Napisano

fakt,przy update pokaze poprawe

ogolnie przedramie i ramie jest tak z grubsza zrobione,tak samo dlon,bede jeszcze pod koniec sie tym bawil(wogole miesnie tej czesci ciala wygladaja tu jak balony)

Napisano

mały update:

-Przypakowanie ramion i trochę mięśni brzucha(boje się ze przenaciapałem)

-Zmiana tricepsu

-Dodanie dolnej części(proszę zbytnio jej nie krytykować, nawet to nie jest początkowa faza)

Nie wiem czy zmniejszać długość bicepsu: jest nie naturalny, aczkolwiek fajny(mi się podoba).

Ogólnie ręce są za długie – specjalnie :P

Nie chciałbym powiększać objętości barów, mięśni itp. tego Minotaura, ponieważ trzymam się mojego konceptu.

Ogólnie nie czepiajcie się kopyt-ich jeszcze nie ma. Nogi to tylko zarys.

Dodaje jeszcze obrys tego jakie chce wprowadzić zmiany w modelu: proporcje nogi, oraz futro wokół szyi. Nogę jeszcze wydłużę trochę w duł. Za wszelką pomoc i ocenę na temat anatomii zwierzęcej konia/byka itp. , w której jestem minimum kiepski, byłbym bardzo wdzięczny.

31e43e02761565a2.jpge94c46b07d8cada8.jpg7b91d50fb27d2178.jpg04fc229997a46ccc.jpg46a0457a53fee7d1.jpg97a702588ae10871.jpg