RENUAL Napisano 2 Maj 2007 Napisano 2 Maj 2007 Zapodaje moj pierwszy character,ktory mam zamiar dokonczyc. Bedzie nim minotaur.W przyszlosci chcialbym dorobic frajera z nitka,ktory przed nim by wial. Dzieki za wszelka ocene(prosze nie zwracac uwagi na rogi,jeszcze ich nie tknelem): tutaj dodaje baze(rzecz oczywista wykonana w wingsie):
Ramsez Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Ile razy wygladzasz ta siate zeby uzyskac taki efekt jak na renderze?
RENUAL Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 jesli chodzi ci o podzial,to to jest piąty level.A jesli chodzi o smooth,to cholernie duzo;]
wizz Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Ramzes poczytaj bo widać ze nie wiesz co sie dzieje :) co do minotaura to jest dobry ale troche podziabany :) nad ręcami troszke popracować i GIT .
brumugun Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Jak na minotaura, to jakoś tam skromnie wygląda, imo szerzej klata , biceps, bary. Może wrzuć od frontu, będzie można ładnie proporcje zbadac.
RENUAL Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 juz to troche poprwailem,chociarz chce ogolnie osiagnac efekt wychudzonego na klacie grubaska,jesli wiesz co mam namysli
Razi91 Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 @^johny: a widziałeś kiedyś minotaura? Mnie sie podoba
Johny Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 @^johny: a widziałeś kiedyś minotaura? Chyba nikt nie widzial, ale... http://pl.wikipedia.org/wiki/Minotaur_%28mitologia%29 Zazwyczaj przedstawiany jako człowiek z głową byka, jednak czasem w postaci istoty z torsem i głową człowieka, od pasa w dół zaś z ciałem byka To skoro ma cos z czlowieka to triceps moglby wygladac jak triceps, a nie jak drugi biceps. Wtedy i mi sie spodoba. Chociaz to wszystko zalezy od kolegi i jego wyobrazni. Pozdrawiam
RENUAL Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 fakt,przy update pokaze poprawe ogolnie przedramie i ramie jest tak z grubsza zrobione,tak samo dlon,bede jeszcze pod koniec sie tym bawil(wogole miesnie tej czesci ciala wygladaja tu jak balony)
RENUAL Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 mały update: -Przypakowanie ramion i trochę mięśni brzucha(boje się ze przenaciapałem) -Zmiana tricepsu -Dodanie dolnej części(proszę zbytnio jej nie krytykować, nawet to nie jest początkowa faza) Nie wiem czy zmniejszać długość bicepsu: jest nie naturalny, aczkolwiek fajny(mi się podoba). Ogólnie ręce są za długie – specjalnie :P Nie chciałbym powiększać objętości barów, mięśni itp. tego Minotaura, ponieważ trzymam się mojego konceptu. Ogólnie nie czepiajcie się kopyt-ich jeszcze nie ma. Nogi to tylko zarys. Dodaje jeszcze obrys tego jakie chce wprowadzić zmiany w modelu: proporcje nogi, oraz futro wokół szyi. Nogę jeszcze wydłużę trochę w duł. Za wszelką pomoc i ocenę na temat anatomii zwierzęcej konia/byka itp. , w której jestem minimum kiepski, byłbym bardzo wdzięczny.
Rekomendowane odpowiedzi