Anomal Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Czesc Mam chyba dość banalny ale wkurzający problem... tzn.: jak zaznaczam obiekt i wybieram "move" [albo scale albo rotate] to nie mam ikonki z osiami względem których mogę przesuwać [skalować, obracać] zaznaczony obiekt. Jeżeli wiecie jak ten "przydatny drobiazg" pzywrócić to będę bardzo wdzięczny za pomoc. Dzięki , pozdrawiam.
mirach Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Te pytanie pojawia sie tak czesto ze juz od dawien dawna jest w FAQ http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=4041
Anomal Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 wiem to z "x" ale mimo to nie ma.. A nawet z "x-em" jest widoczne ale nie mozna przesuwać... a u mnie nie widać NIC
Fr3d3k Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 a moze jest tylko gdzies poza obiektem ? hierarchy-affect pivot only-center to object
Anomal Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 no niestety nic z tych rzeczy.... resetuje maxa...tworze nowego boxa...i jest tak samo..
Anomal Napisano 3 Maj 2007 Autor Napisano 3 Maj 2007 działa , wielkie dzięki wszystkim za pomoc i przede wszystkim Touch'owi :)
Touch Napisano 3 Maj 2007 Napisano 3 Maj 2007 Nie ma za co, sam ostatnio coś wcisnąłem i długo się tego naszukałem, hehe;)
Rekomendowane odpowiedzi