naeq Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Witam Nie jestem profesjonalistą w tej dziedzinie oraz też nie mam specjalistycznego sprzętu (lecz w końcu jak ktoś jest dobry nawet bez niego się obejdzie ;) ), bardzo lubię fotografować i robić zdjęcia, lecz nawet najzwyklejszej cyfrówki nie mam (aparat jest pożyczony [Canon PS A400]). Fotkę zrobiłem przy okazji, podczas pstrykania referek do bitwy. Taka mucha co się mnie nie bała, Proszę: Lekko podrasowane w PS'ie by lepiej się prezentowało. Szarpnąłem ją troszeńkę. Mam nadzieję że chociaż troszkę (przynajmniej w około 1%) się może komuś spodoba he ^^ Pozdrawiam.
Shalivan Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 Fajny avatar masz :P Zdjęcie też spoko :D jaki zoom mam twoj aparat ?
naeq Napisano 4 Maj 2007 Autor Napisano 4 Maj 2007 "Taka mucha co się mnie nie bała" - hehe no nie bała się, nie potrzebowałem zooma, blisko podszedłem, tylko wcześniej ustawiłem szybko aparat by było coś widać :)
Shalivan Napisano 4 Maj 2007 Napisano 4 Maj 2007 ach rox , no tak w końcu sie dopiero budzą po snie zimowym ;P czy co one tam robią :) anyłej fajnie ją podszedłeś
kropa Napisano 5 Maj 2007 Napisano 5 Maj 2007 Wow, a mi wiecznie uciekają owady :( Dzisiaj też ganiałam motyle po łące jak byłam na pikniku :) Fotka naprawdę super, marzy mi się zrobienie tak dobrej jak twoja :P
Rekomendowane odpowiedzi