Napisano 5 Maj 200717 l tak sobie pomyślałam, że póki co mamy jeszcze długi weekend i większość z was na pewno gdzieś była więc może powrzucacie tutaj fotki zrobione w trakcie majówki ? Ja skromnie zacznę :) Wypad na Hel Piknik :) A tu początek weekendu, czyli wypad za miasto na motocross
Napisano 5 Maj 200717 l odemnie - nastawiłem się na nocną sesję i mam parę ciekawych potem wstawię z mniejszą kompresją -edit Kobyla Góra (gm. Syców)
Napisano 5 Maj 200717 l caly weekend w moim topiku: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=36084 :P
Napisano 5 Maj 200717 l fotki zrobione w trakcie majówki? od kilku dni robie swoją eLkę:) w planach mam 18-300 2,8, ale jak narazie mi nie bardzo chce wyjść:D to fota testowa: ISO 100 czas 6s przysłona 160;) "troszkę" nieostra ale pracuję nad tym. ps. pięknie widać syfy na matrycy:) pozdrawiam
Napisano 5 Maj 200717 l Autor Znowu wyjdę na tępaka ale co to jest eLka? :] (wybaczcie mi te pewnie banalne dla was pytania ale serio jeszcze mało wiem w tej dziedzinie)
Napisano 5 Maj 200717 l takie bajeranckie obiektywy z czerwonym paskiem L-lowdispersion (cena od 2KPLN w górę) ale niepokoi mnie że napisał że robi go od kilku dni ? wtf
Napisano 5 Maj 200717 l heh, canon literą L oznacza swoje obiektywy dla profesjonalistów (mają czerwony pasek na końcu) bardzo dobra jakość i bardzo wysoka cena. a ja staram się zrobić obiektyw domowym sposobem:)
Napisano 5 Maj 200717 l hehe.. ja też wrzucam.. z dzisiaj fotki :D OLSZTYN off course Moja rodzinna miejscowość ROZOGI
Napisano 5 Maj 200717 l Autor Rudylew: Na tym pierwszym zdjęciu to jakaś egzotyczna roślinka? :) Wkurza mnie zawsze to, co widoczne jest na twojej pierwszej fotce-nawet jeśli robisz zdjęcia w parku to na prawie każdym widać jakieś budynki (bardzo często psują efekt :( ). U Ciebie aż tak się nie rzuca w oczy, ale mnie to strasznie wkurza bo zrobisz fajną fotkę jakiejś roślinki, a tu Ci w tle wyskakuje jakiś obskurny budynek który odwraca uwagę od głównego tematu :/
Napisano 5 Maj 200717 l (..)jeśli robisz zdjęcia w parku to na prawie każdym widać jakieś budynki (bardzo często psują efekt :( ). U Ciebie aż tak się nie rzuca w oczy, ale mnie to strasznie wkurza bo zrobisz fajną fotkę jakiejś roślinki, a tu Ci w tle wyskakuje jakiś obskurny budynek który odwraca uwagę od głównego tematu :/ hmm. widzisz.. ten budynek w zamiarze tam zamieściłem.. mogłem inaczej skadrować lub zrobić z innego ujęcia fotkę.. ale wg. mojego spojrzenia fotka nie była by tak interesująca jak teraz..:) ps. mi blokowiska nie przeszkadzają jak na razie.. bo wychowałem się na wsi :D:D ps.ps. Jeśli denerwują Cię takie wrzuty w tle to proponuję udać się w plener :D pozdrawiam :D
Napisano 6 Maj 200717 l heh fajny piesek.. ja nie mam pieska.. od kąd mój kajtek.... eh... nie chcem wspominać bo się zaraz rozpłaczę :/ :) ps. aleś się rozpisał od paru lat :D:D
Napisano 6 Maj 200717 l Autor No przecież Ci napisałam, że u Ciebie ten budynek nie psuje efektu-u mnie zazwyczaj tak :/
Napisano 6 Maj 200717 l takie bajeranckie obiektywy z czerwonym paskiem L-lowdispersion (cena od 2KPLN w górę)
Napisano 6 Maj 200717 l No bo taki wygadany jestem :P Dorwałem Nikona D80 to teraz szalenstwo po domu i ogrodzie :)
Napisano 6 Maj 200717 l ehhh Gordy .. bo to krzywa wieża jest :D.. ps. a no rzeczywiście.. krzywo. :/
Napisano 6 Maj 200717 l Autor ehhh Gordy .. bo to krzywa wieża jest :D.. ps. a no rzeczywiście.. krzywo. :/ Ale tylko troszkę krzywo :)