Napisano 9 Maj 200717 l Jak ma wyglądać poprawna siatka modelu?Nie chodzi mi o zdjęcia siatek poszczególnych modeli , tylko o dobre rady dot.ułożenia siatek.
Napisano 9 Maj 200717 l http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=23902 Ogólnie wszystkie wątki Loozack'a zobacz sobie
Napisano 9 Maj 200717 l Autor Tak , ale napisałem że nie potrzebuję siatek poszczególnych modeli tylko rady jak je tworzyć.
Napisano 9 Maj 200717 l Pooglądaj je sobie i zobacz jak są ułożone... Staraj się używać tylko czworokątów, linie sitek powinny biegnąć płynie, krawędzie równo ułożóne... Generalnie, to co widać właśnie na obrazkach.
Napisano 9 Maj 200717 l Autor A jeżeli chodzi o chamfer'y na maskach nie biegnące wzdłuż całej maski , tylko przez dany odcinek kończący sie na masce , a nie na krawędzi??
Napisano 9 Maj 200717 l coraz dziwniejsze pytania na tym forum.. ciachaj model ,pokazuj ,wtedy będzie wiadomo ocb.. yoł
Napisano 9 Maj 200717 l Autor Na razie modelu nie mam.Wstępnie wiadomo że będzie to Pegeot 205.Zobacz sobie maskę tego wozu to zrozumiesz o co mi chodzi ;).
Napisano 9 Maj 200717 l Spróbuj zrobić to autko i wrzuć do WIP'a - tam ludzie powiedzą co trzeba zrobić by było dobrze.