rad Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 ...cóż jestem początkującym użytkownikiem 3ds...no i oczywiście liczę na jakieś opinie na temat tego rysunku. Właściwie nie jest on jeszcze skończony ale nie wiem co począć z dolną częścią tej głowy...
MeG Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 o moze bys tak dal / dala widok z boku i frontu oraz siatke do obejrzenia fajna teturka czekam na wiecej
rad Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 ...siatkę i resztę dorzucę jutro...z tym że jak narazie widoki z boku czy z tyłu troszkę mijają się z celem ponieważ w tej chwili jest to jedynie coś w rodzaju maski, która ucięta jest na lini uszu....poniżej zamieszczam wcześniejszą wersję, na której doskonale widać w czym problem...:D
boowa Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 Ja proponuje przeczytać regulamin forum i zmienić nazwe Tematu na: Objekt 3D: Głowa pozdrawiam
Bobby_digital Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 co zrobic z dolna czescia? proponuje wymodelowac jakies usta i brode :) moze nawet ząbki ;)
rad Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 tak było wcześniej i nie wiem co z tymi ustami zrobić...
Rekomendowane odpowiedzi