Napisano 12 Maj 200717 l Kolega ostatnio pożyczył mi maye8.5 i powiedział że u niego nie chce odpalić ten programik.Ja lubie się bawić tą grafiką a jak już mówicie że trzeba zacząć od may to wziąłem zainstalowałem ale gdy już sie zainstaluje to program prosi o licencje.Tam pisze że moge zainstalować jakiegoś patcha albo jakiś number podać.ktoś wie o co chodzi?co zrobić by program zadziałał?
Napisano 12 Maj 200717 l W instrukcji jest info, w jaki sposób zainstalować i zalicencjonować pakiet.
Napisano 12 Maj 200717 l Autor 1. Replace in aw.txt 1111111111111 with your mac adress 2. Run lmcrypt.exe 3. Copy aw.dat to c:\flexlm 4. enjoy Coś takiego pisze w pliku pt install.Gdzie jest to info? z góry dziekuje bo już 3 dni się z ta licencją męcze,zrobiłem tak jak pisze i nadal prosi mnie o to licencje.:(
Napisano 12 Maj 200717 l Pisałem o manualu dołączonym do pakietu. Musisz mieć kartę sieciową w systemie, by uruchomić Maya. Jeśli nadal nie działa, skontaktuj się z dostawcą oprogramowania i zajrzyj tutaj: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2625