Napisano 19 Maj 200717 l Witam, odrazu mowie z o fotografii nie mam pojecia... Chcialem tylko pare zdj. pokazac, robione tak z 1miesiac - 3lata temu :P pozdrawiam
Napisano 19 Maj 200717 l Pierwsze dwa mi się podobają, ptaszek też ciekawy ale jak dla mnie zbyt dużo słońca :) ale ja też się nie znam :P
Napisano 20 Maj 200717 l Spoko, chcoiaż bez rewelacji :) Jak dla mnie piesek,maki, to ze zbożem i ostatnie chyba najciekawsze :)
Napisano 31 Maj 200717 l Pierwsze zdjęcie wyglądałoby jak reportażowe ze schroniska z biednymi pieskami, gdyby nie piękne futro głównego bohatera. Kwiaty sztuczne są? Pewnie robiłeś na cmentarzu. :D Cmentarz mi się nie podoba, wygląda, jakby robiony był komórką. Pies na śniegu wygląda trochę jak wilk, ciekawie. W w zachodzie szkoda ostrości, no i chyba za dużo nieba, linia domów jest tak cienka, że wygląda, jakby znalazła się w kadrze przez przypadek. Podoba mi się światło i ujęcie ptaszka. Zboże też jest fajne, Victoria, heh, ale najbardziej podoba mi się pole z domkami, ostatnie, jak na mój gust, zbyt baśniowe, a pozostawienie jednego czerwonego elementu przy reszcie fotki b&w jest imo nieco oklepane i takie banalne w swym wyrafinowaniu.. Pozdrawiam.