Ex3 Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Postać krowil, taki groźny pies/byk/smok. Teksturka ,w trakcie tworzenia. Soft: Blender - (subsurf) Render - 3dsmax9 trial Texturka - Photoshop
Gomez Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 Ten pysk jakos nie za bardzo groznie wyglada i te rogi moze powinny byc do przodu skierowane. Moze wiecej rogow mu zrob. No i najpierw porzadnie go wymodeluj a potem tekstury. Powodzenia.
Ex3 Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 Kierunek rogów był z góry ustalony przez concept. A pysk potraktowałem troche humorystycznie, tzn ten groźny pies/byk/łotewer jest raczej lekką interpretacją.
BLADE Napisano 21 Maj 2007 Napisano 21 Maj 2007 fajnie ze blender, ale jak juz napisano moglbys podmodelowac to jeszcze. nei widze sensu renderowania tego w maxie. wystarczyl by infernal plus AO i byloby znacznie lepsze. popracuj jeszcze na tym. ps: rownierz pracuje w blenderze.
Ex3 Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 A tak wygląda model. I szczerze mówiąc nie bardzo chce mi sie już go modelować. Ponieważ zmieniam prace, nie mogę pracować dalej nad tym projektem :D.
Rekomendowane odpowiedzi