gelart Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 witam w nowej bitwie mam nadzieje ze uda mi sie to skonczyc ostatniej nie ukonczylem z powodu swojej nieuwagi (zapisalem na starym pilku cos nowego i dupa) nie wiem czy moj pomysl sie nadaje ale sprobuje oto to co mam: zalozenie jest takie : wielki przed potopowy oblesny stwor co zjadal wszystko na swojej drodze stwozenia te wymarly bo zjadaly rozne swinstwa, o :)
gelart Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 nudzilo mi sie wiecmachnolem w ps taki orientacyjny szkic tego do czego daze :
dr Ug Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Przepraszam, a co to za zwierze? Moze regulamin przeczytaj.
gelart Napisano 21 Listopad 2003 Autor Napisano 21 Listopad 2003 wlasnie ie zastanawialem czy mozna samemu cos wymyslic ale jak nie to przeniose do wip nie ma problemu
biglebowsky Napisano 21 Listopad 2003 Napisano 21 Listopad 2003 Nie mozesz wymyslac zwierzaka w bitwie, ma byc z tych ktore faktycznie kiedys istnialy ale wymarly.
Max Schreck Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Pomijając fakt, że niezgodne z tematem (o czym wspomnieli przedmówcy) zapowiada się ciekawie.
Anonymous Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 to coś mogło żyć i wyginąć na marsie ;P
kora Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 kojarzy mi sie z mickey czy jak mu bylo z \"potwory i spolka\"
Rekomendowane odpowiedzi