Bacry Napisano 29 Październik 2002 Napisano 29 Październik 2002 Szukam tutoriali do kelseuscloth. Ktokolwiek widzia│ ktokolwiek wie cokolwiek o powy┐szym pluginie proszony o post. P.S. To dla ciebie ten post Saygon. P.P.S. niniejszym chcia│em powiedzieŠ, ┐e ten plug jest najlepszy do ubra˝ (tylko nie bardzo wiem jak go u┐ywaŠ:)) Bacry
KLICEK Napisano 30 Październik 2002 Napisano 30 Październik 2002 witam!! Nie wiem becry ale ktos mi mowil ze jest bardzo intulicyjny :P
Bacry Napisano 31 Październik 2002 Autor Napisano 31 Październik 2002 Nawet bardzo, tylko ┐e chcia│ bym siŕ dowiedzieŠ na jakiej zasadzie dzia│a naprawianie intersekcji, przycisk fix przy zaznaczonych polugonach itp. Ogˇlnie lubiŕ czytaŠ:P
gregus Napisano 1 Listopad 2002 Napisano 1 Listopad 2002 Poszukuje tego plugina i jesli ktos go posiada bardzo bym prosil o przeslanie go na moj mail greguus Z gory dzieki
saygon Napisano 2 Listopad 2002 Napisano 2 Listopad 2002 niechcŕ cie barcy ,artwiŠ ale taki topick by│ jaki czas temu9 okolo 3 miesiŕcy)a by│ na pewno bo sam go umieszczalem i skutek taki ┐e ┐adnej odpoweidzi.tutki by│yna stronie producventa ale tej ju┐ nie ma.jak co znajdziesz to daj znaŠ.
Bacry Napisano 4 Listopad 2002 Autor Napisano 4 Listopad 2002 Trzeba co jaki czas dodawaŠ post to bŕdzie ten topik na wieszchu. Wtedy mo┐e kto nam pomo┐e:)
saygon Napisano 7 Listopad 2002 Napisano 7 Listopad 2002 niejkt nie odpowie bo malo kto go uzywa.szkaj na innych forum bo ty nikt go nie ma.
Bacry Napisano 8 Listopad 2002 Autor Napisano 8 Listopad 2002 Niniejszym chcia│em zakomunikowŠ, ┐e do ubra˝ najlepszym plugiem jest KelseusCloth oraz Stitch. One s▒ najlepsze i jedynie dziŕki nim mo┐na uzyskaŠ zadowalaj▒ce efekty. Ludzie u┐ywajcie w│aÂnie ich i przesy│ajcie Tutoriale:)
saygon Napisano 8 Listopad 2002 Napisano 8 Listopad 2002 chcia│em powiedzieŠ ┐e zgadzam sie z przedmˇwc▒.
Rekomendowane odpowiedzi