Napisano 29 Październik 200222 l Szukam tutoriali do kelseuscloth. Ktokolwiek widzia│ ktokolwiek wie cokolwiek o powy┐szym pluginie proszony o post. P.S. To dla ciebie ten post Saygon. P.P.S. niniejszym chcia│em powiedzieŠ, ┐e ten plug jest najlepszy do ubra˝ (tylko nie bardzo wiem jak go u┐ywaŠ:)) Bacry
Napisano 30 Październik 200222 l witam!! Nie wiem becry ale ktos mi mowil ze jest bardzo intulicyjny :P
Napisano 31 Październik 200222 l Autor Nawet bardzo, tylko ┐e chcia│ bym siŕ dowiedzieŠ na jakiej zasadzie dzia│a naprawianie intersekcji, przycisk fix przy zaznaczonych polugonach itp. Ogˇlnie lubiŕ czytaŠ:P
Napisano 1 Listopad 200222 l Poszukuje tego plugina i jesli ktos go posiada bardzo bym prosil o przeslanie go na moj mail greguus Z gory dzieki
Napisano 2 Listopad 200222 l niechcŕ cie barcy ,artwiŠ ale taki topick by│ jaki czas temu9 okolo 3 miesiŕcy)a by│ na pewno bo sam go umieszczalem i skutek taki ┐e ┐adnej odpoweidzi.tutki by│yna stronie producventa ale tej ju┐ nie ma.jak co znajdziesz to daj znaŠ.
Napisano 4 Listopad 200222 l Autor Trzeba co jaki czas dodawaŠ post to bŕdzie ten topik na wieszchu. Wtedy mo┐e kto nam pomo┐e:)
Napisano 7 Listopad 200222 l niejkt nie odpowie bo malo kto go uzywa.szkaj na innych forum bo ty nikt go nie ma.
Napisano 8 Listopad 200222 l Autor Niniejszym chcia│em zakomunikowŠ, ┐e do ubra˝ najlepszym plugiem jest KelseusCloth oraz Stitch. One s▒ najlepsze i jedynie dziŕki nim mo┐na uzyskaŠ zadowalaj▒ce efekty. Ludzie u┐ywajcie w│aÂnie ich i przesy│ajcie Tutoriale:)