daniel1540 Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 nianowicie chodzi o to że chce żeby mój model wyglądał tak jak na obrazku w czerwonej ramce a nie np tak jak ten niebieski
Touch Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Yyyy... Jak wyrazisz się jaśniej, to Ci ktoś może pomoże:) Oczekując konkretu, w Twoim interesie jest, żeby podać jak najwięcej informacji. Jak na razie to jest na podobnej zasadzie, jakbym ja z kolei powiedział, że chcę jechać sobie do hameryki;)
daniel1540 Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 no ale to chyba nie jest zwykły szary materiał.nie?
Touch Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 Cóż, czasem najprostsze rozwiązania wcale nie są złe;) W czym renderujesz najpierw powiedz? Jeśli VRay, to to zwykły VRayMtl z szarym kolorem w diffuse i tyle.
Dawcio_m Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 no ale to chyba nie jest zwykły szary materiał.nie? nie fioletowy:D zaznacz obiekt kliknij M zaznacz wolny slot z szarym materiałem i kliknij assing material to selection chyba
Gość BigBen Napisano 21 Czerwiec 2007 Napisano 21 Czerwiec 2007 no ale to chyba nie jest zwykły szary materiał.nie? No to jest standardowy materiał, żadnych refleksów światła na nim nie widać.
Rekomendowane odpowiedzi