Napisano 22 Listopad 200321 l To jest moj pierwsz sketch na kompie. Akurat to jest jakis tam koncept... Ktory moze w przyszlosci sobie zrobie w 3d Maxie... Co wy na to?
Napisano 22 Listopad 200321 l mnie sie w oczy rzuca zes chyba burna i sponge uzywał do cieniowania ale pewien byc nie moge :) Proponuje cieniować brushem a efekty wyjda o niebo lepsze :)
Napisano 22 Listopad 200321 l zgadzam sie z Tigerem - cienie nie wyszly najlepiej co do kreski - czasami jest w porzadku na miejscu, orzywia calosc, nadaje charakter, a innym razem staje sie nachalna, brudzi calosc nastepna kwestia, ktora mi wpada w oko to proporcje ( cos strasznie scisniety jest mimo ze jest skrot perspektywiczny ) i kompozycja - cala leci w prawy dolny rog o wiele bardziej podobaja mi sie Twoje szkice kolorystyczne na kartce pozdrawiam
Napisano 23 Listopad 200321 l Autor Dzieki gurth i Tiger1313... Jest to moj pierwszy raz na tym sprzecie, w tym programi. Trenuje technike wykonania i przyzwyczjam sie do nowego narzedzia... A tu jest moj drugi concepcik... 1,5h pracy... szybki szkic, podobmnie jak poprzednio...
Napisano 23 Listopad 200321 l popracujesz troche nad swiatlem i cieniami i bedzie git. fajne szkice generalnie:)
Napisano 23 Listopad 200321 l o wiele lepsza praca agresywna kreska, niedopowiedzenie i biale pasy w tle tworza dynamiczna kompozycje (troche ona kuleje - na dole jest za malo \"oddechu\" i znowu leci w prawa strone) w ogole caly pojazd jest \"kopniety\" w prawo co powieksza dynamizm in plus to co moim zdaniem jest zle to: gruby kontur przedniego kola - tylne jest lepsze, cien rzucany przez concept car ;) - za bardzo sie zlewa z pojazdem oraz rozjasnienie lewej strony - za bardzo swieci pozdrawiam
Napisano 24 Listopad 200321 l Bjutiful!! Mogłbyś spróbować to wykończyć w illustratorze. Byłoby jeszcze bardziej bjutiful :)
Napisano 24 Listopad 200321 l Sie troszke lewa strona szyby przedniej rojechała. Ale ogólnie dobre początki :D
Napisano 25 Listopad 200321 l Autor Dzieki... Ciagle trenuje robiac sobie nowe szkice. Jeden concept zjmuje jakies 1-1.5h... Pozdrawiam...