arek1983 Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 max+vray+photoshop Cała scena zrobiona (dawno dawno temu) na potrzeby przedstawienia projektu schodów. Proszę o komentarze. ps. aby było śmiesznie są to schody w oceanarium :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 okropny render zepsuł wszystko tak patrze jeszcze raz on nie jest okropny tylko paskudny co to jest to na górze schodów ? to błyszczące opuść galerie zanim ktoś to zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 co to? nic nie widać...jestem Ciekawy co powiedział ten kto Ci zlecał ten projekt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 nie wyszło :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 hehehehe dopiero po kilkunastu sekundach doszedłem gdzie te schody są :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arek1983 Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 hehehe spodziewałem się takich komentarzy :))) obiecuje że już takiego tego typu prac nie wrzucę no chyba że na prima aprilis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 nie no fajnie ze samolot ma podlaczone rury paliwowe, tylko czemu nie ma cysterny? aaa i lotnisko tez jakies nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Rzeczywiście render pozostawia dużo do życzenia.. hmm ogólnie nawet model jest ubogi ja bym proponowal jak coś wymodelować to jeszcze raz i zrobić porządny ostry render w np black and white. nie no nie tyle że na prima aprilis każdy robi jak umie przecież.. po prostu popracuj nad tym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi