Yelon Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Pomyslalem ze juz dlugo nie mialem swoich prac na max 3d ( roczek ) i zdecydowalem ze umieszcze jedna z moich postaci z animacji jaka powstaje w moich 4 katach, a to dlatego iz chcialbym przeczytac profesjonalne oceny i porady. ;)
Master Kiełbaster Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 to mężczyzna czy kobieta? jak facet to mu zmień usta i nos i zrób mniej odstające uszy z przody. i domknij mu górne powieki do poziomu źrenicy bo teraz ma wytrzeszcza. jeśli to transwestyta to wszystko jest ok :P
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 to mroczny elf:] ta postac przypomina mi modelke...to od mejlebin niu jork..co tam reklamuje;p
adi__ok Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Mnie się sama postać nawet podoba... mam jedną drobną uwage ... temat postu nie jest prawidłowy... jeśli zarzuty są nieprawidłowe , przepraszam serdecznie :-)
Yelon Napisano 4 Czerwiec 2007 Autor Napisano 4 Czerwiec 2007 Charakter postci byl ukierunkowany z gory na lekko zniewiescialy wiec komentaze sa trafne.Podoba mi sie okreslenie "modelki".Umiescilem pracke tak jak wspomnialem z checi przeczytania cennych uwag ze strony technicznej.Ze wzgledu iz postac jest jeszcze nie zrigowana ulozenie oczu jest przygotowane do ustawienia kosci i morfingu. Skora to jest sss.A na stwierdzenie ze temat jest nieprawidlowy to musze sie zgodzic powinienem to umiescic w temacie animacji lub work in progres.No dlugo nie bylo mnie wiec sorka. No to jeszcze jedna postac z tej produkcji czekam na oceny...;) Znow bez riga wiec brak ustawionej pozy, tylko kamera pod kontem...
Mr Pank Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 No tu wygląda lepiej ale i tak ma dziwne usta, oczy i nos ....:]
Rekomendowane odpowiedzi