xeav Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Serwis likiwiki w całości poświęcony aplikacji Lightwave, opublikował interesujące video demonstrujące jej możliwości. Nowy LW jeszcze w wersji beta zawiera takie udogodnienia jak: -nowe narzędzia wspomagające modeling -nową, realistyczną implementację motion blura i DOF -nowy silnik AA (antialiasing) +kilka optymalizacji pod kątem wydajności i stabilności. Xvid (medium quality) 26.4 MB Quicktime Sorenson 3 (medium quality) 36 MB Quicktime h264 (high quality) 59 MB _________________________________________________________________
streaker Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Jeśli mam być szczery, to na kolana nie powala :|
SSn4k3 Napisano 4 Czerwiec 2007 Napisano 4 Czerwiec 2007 Ale to powala: http://www.newtek.com/lightwave/projects.php#game Burnout 3 - G4tv Gphoria Racing Game of the Year '05 Ridge Racer (PSP) Quake IV The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay Baldur's Gate: Dark Alliance II Doom III Full Spectrum Warrior Unreal Tournament 2003 Halo Serious Sam - XBox Age of Mythology Mechwarrior 4: Black Knight Resident Evil: Code Veronica X Everquest: The Ruins of Kunark Diablo Fallout 2
CG_Adam_Dedyk Napisano 5 Czerwiec 2007 Napisano 5 Czerwiec 2007 LW był programem od którego wszystko się u mnie zaczęło, fajny program zwłaszcza do modelingu tyle opcji co tam.
streaker Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 SSn4k3 - chyba nie chcesz rozpętać kolejnej wojny o wyższości jednego softu nad drugim :) Ja nie kwestionuje możliwości LW, tylko poziom filmu...
SSn4k3 Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 streaker - Bron Boziu;) Film nie jest najwyzszych lotow to potwierdzam. Ale mi sie w LW przyjemnie pracuje(Choc caly czas mecze te triale maxa;)) ps: Jedyna rzecza ktora max przewyzsza LW to cena;D (JOKE) nie odpisujcie na to;DDDD
Rekomendowane odpowiedzi