Napisano 6 Czerwiec 200717 l witam jaka jest max rozdzielczość renderu w vray, kiedy ustawiam w podstawie wiecej niż 3500px wyskakuje błąd "że nie może zrobić bitmapy" czy jest jakiś sposób aby ustawić większą rozdzielczość?
Napisano 6 Czerwiec 200717 l przy tym błędzie czasem pomaga odpalenie jeszcze raz maxa. a jak nie to renderuj przez backburnera po paskach
Napisano 6 Czerwiec 200717 l możesz renderować do pliku .vrimg zamiast do okienka Frame Buffer, wtedy obsługuje większe rozdzielczości, jaka jest największa nie wiem.
Napisano 6 Czerwiec 200717 l ja nie dawno renderowałem coś koło 4600x3500 bez problemowo, także jest wiecej albo tyle ;)
Napisano 6 Czerwiec 200717 l ten błąd wyskakuje nie zawsze i zależy od wielkości sceny i troche od przypadku. u mnie na tych samych scenach raz jest, innym razem nie ma
Napisano 6 Czerwiec 200717 l Ja podobnie - 6000x6000 - raz gdy chcialem zapisac do BMP to mi sie wywalił, ale gdy zapisałem do tiff'a to juz było spoko. Wydaje mi sie, ze to moze zalezec od pogody ;)