tusk Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Witam, dawno tu nie byłem. Postępy żadne. Z nudów zrobiłem mały projekt. Powiedzcie mi jak zrobić meteoryt. Bo chce wstawić płonący meteoryt w lewym górnym rogu. Z góry dzięki P.S. robione w cinema4d
D4D4L Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Yo .. witmay spowrotem... zmień tytuł wątka bo cię mod zaraz bloknie a codo meteorytu to sam niewem :P scenka nawet fajna ..../zadużo bieli :C
tusk Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 to są kaktusy ale juz zmienione i z meteorytem dalem sobie rade kotlety.
D4D4L Napisano 7 Czerwiec 2007 Napisano 7 Czerwiec 2007 Noo teraz to to zaczya nabierać uczuć :DDD ładnie idze .. keep pushing!!
tusk Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Napisano 7 Czerwiec 2007 http://www.wrzuta.pl/obraz/hkQBaRA9sS/ duża wersja
zaccone Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Ładny meteoryt! Na twoim miejscu popracował bym nad niebem i tym dziwnym szarym horyzontem po prawej.
Secator Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 idea fajna.. ale praca przekombinowana troche :D Poco ten meteoryt?
3grosze Napisano 20 Czerwiec 2007 Napisano 20 Czerwiec 2007 to nie meteoryt tylko sonda imperium :P a scenke ratuje meteoryt jeno wygląda jak wzgórze dildo - jeśli takowe istnieje ;-)
Rekomendowane odpowiedzi