Gość Seraphiel Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Proszę moderatora o zamknięcie tematu ^_^
prrrszalony Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Witam... Jedyne czego teraz potrzebuję to artystów którzy moje pomysły przeleją do świata wirtualnego. Czyli ty piszesz scenariusze, systemy itd. i programujesz? Ile już masz (tzn poza opisami, które wymieniłeś)? Gdzie można poczytać o tym/zobaczyć co już masz, bo "pomysł" to za mało?
dokturpotfor Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 aaa... ****** pomysl z tymi sztyletami zatrutymi i wzmocnieniem many... olaboga... jutro umieszcze to w moim wspanialym MMORPG ktory tworzymy z grupa talibskich ekspertow... gotcha!
Master Kiełbaster Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 aaa... zajeb* pomysl z tymi sztyletami zatrutymi i wzmocnieniem many... olaboga... jutro umieszcze to w moim wspanialym MMORPG ktory tworzymy z grupa talibskich ekspertow... gotcha! Okrutnie być okrutnym, milej być miłym.
Gość Seraphiel Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Nikt Cię o zdanie nie prosił ^_^ dokturpotfor :*
mirach Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Hm, zaczynam sie czuć jakbym sie powtarzał już po raz któryś... ale... Seraphiel: przejzyj sobie dział z ogłoszeniami, posty takie jak twój pojawiają się średnio raz na tydzien/2 tygodnie. Za kazdym razem wyglądają prawie tak samo. Jeśli chcesz żeby ktos sie zainteresował twoim projektem musisz naprawde pokazać że jest on coś wart. A wklejanie rozpiski ataków jest za przeproszeniem g*** warte, bo w czasie beta testów pozmienia się to z 15 razy. Edit: o widze ze zamykasz temat... chyba jednak na marne sie produkowałem
Gość Seraphiel Napisano 13 Czerwiec 2007 Napisano 13 Czerwiec 2007 Zamykam bo mam już grupę talibskich ekspertów ^_^ @Mirach Masz rację na marne się produkowałeś ;) @dokturpotfor Nie umieszczaj tych świetnych i orginalnych skilli w swoim wspaniałym MMORPG, a moi talibscy eksperci są i tak lepsi od Twoich ;0
Rekomendowane odpowiedzi