l_lewandowski Napisano 30 Styczeń 2004 Autor Napisano 30 Styczeń 2004 Witam! ...a juz myslalem, ze mi sie upiecze, bo tak dlugo nikt sie nie dopominal! Nie wiem jak - wlasciwie to nie wiem na jaki, jeszcze nie zdecydowalem czy to bedzie model czy scena! [lol2] A powaznie, to nie wiem jak! ...bo i czasu mi brakuje nawet na pisanie postow, a co dopiero zaglebianie sie w opcje forum! Poza tym, jak przypuszczam, kategorie powstaly dla lepszej, hmm, rozpoznawalnosci zawartosci watku... Wydaje mi sie, ze moj temat wystarczajaco szczegolowo omawia co jest wewnatrz! PS. To moze niech ktorys admin zmieni, na cokolwiek... Pozdrawiam!
Batou Napisano 31 Styczeń 2004 Napisano 31 Styczeń 2004 Temat jest rzeczywiście bardzo dobry. Niestety nie wszyscy są tak porządni jak Ty. Proponuję: SCENA 3d : .......
boba Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 wlasnie sie przygladalem renderom po dluzszej przerwie - co do modelingu - zadnych uwagm ale wydaje mi sie ze sie powtarzaja teksturki na przyporach, w tej wielkosci obrazka to nie razi, ale pamietam jka mowiles cos o planszach 100x70 - na takim formacie moze to troche psuc koncowy efekt ?? ale moze sie myle pozdawiam miki
Gość B_o_r_o_m_i_r Napisano 2 Czerwiec 2004 Napisano 2 Czerwiec 2004 Czy ktoś może zna stronki z jakimiś planami architektonicznymi....??
Rekomendowane odpowiedzi