gd18 Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 witam jakiś czas temu kupiłem nowego kompa C2D e6600 płyta gigabyte 965-dq6 gf 8800gts geil 800 ultra stare bebechy na allegro nie mają wzięcia więc pomyslałem czy nie opłacało by sie ich zapakować do pudełka po butach i podłączyć do nowego kompa. procek athlon (jakiś tam 64) zegar 1.8 1gb ramu 400 jakaś karta graf. i płyta i mam takie pytanie czy opłaca się robić z tego render sieciowy? czy coś to da w prędkości renderu?
piotrek Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Czy się opłaca? Ja mam znacznie gorszy komputer do wszystkiego niż te twoje "stare bebechy"... Jeśli masz możliwośc, to pewnie, że warto.
mirach Napisano 23 Czerwiec 2007 Napisano 23 Czerwiec 2007 Tak samo jak piotrek, ja od 2 lat pracuje na AMD XP 1,6Ghz. Takie pudelko po butach wg mnie jest swietne do testów. Tzn, wrzucasz na nim jakis test oswietlenia scenki, a na glownym kompie modelujesz dalej. Przydaje sie do tego monitor z 2 wejsciami... no chyba ze masz 2 monitory :)
Rekomendowane odpowiedzi