syriusz 27 Napisano 25 Czerwiec 2007 Napisano 25 Czerwiec 2007 Witam wszystkich, mam pytanie czy ktoś z was pamięta taki temat: Ktoś z urzytkowników forum pokazywał zdjęcia kuli złożonej z papieru, coś jak origami, podawał też linka do programu tworzącego siatkę na podstawie trójwymiarowego modelu, który rozwijał ten model i przedstawiał go jako linie zgięć, przecięć itp. Można później wydrukować model na papierze i złożyć. Nie mogę tego znaleźć, może ktoś pomoże? Będę wdzięczny jeśli ktoś poda jakiegoś linka do tego typu programów, mam nadzieje, że wszyscy zrozumieją moje pytanie (chyba nie zagmatwałem aż tak bardzo?)
AGmakonts Napisano 26 Czerwiec 2007 Napisano 26 Czerwiec 2007 pamiętam ten program ale tez nie wiem jak sie nazywał ale jak potzrebujesz to na szybko to unwrapem powinno też dac rade
syriusz 27 Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 Za UNWRAPA sie narazie nie zabieram, wiem że tym programikiem można było dużo zdziałać, to był jakiś japoński program, cytuje napewno źle "paperkur"- jakoś tak to się naztwało , może ktoś kojarzy?
syriusz 27 Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Napisano 26 Czerwiec 2007 No o i właśnie o to mi chodziło , wielkie dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi