Napisano 25 Czerwiec 200717 l serwus :) szukam konwertera ( to był jakiś skrypt) materiałów vraya na standardowe. Nie moge tego znalezc w wyszukiwarce forumowej :( - a wiem że było, bo własnie na forum dostałem od kogoś linka kiedyś. pomożecie ? pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor serwus k.jansen -. bardoz dziekuje. własnie tego skryptu od kilku dni probuje uzyc, i mi cos nie działa :(. Dostaje komunikat : no "">"" function for undefined. :( masz moze jakiś pomysł co z tym zrobić ? probowalem z maxikeim 8 i 9. pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 27 Czerwiec 200717 l VRayMtlConverter 2.0 współpracuje tylko z VRay'em od wersji 1.09.xx do wersji1.46.xx na stronie http://www.scriptspot.com/3ds-max/vraymtlconvertere wyczytałem, że autor pracuje teraz nad VRayMtlConverter v.3.0 ale nie ma tam informacji o wersji VRay'a, którą ma obsługiwać ani o terminie udostępnienia skryptu pozdrawiam k.jansen
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Autor serwus :) ahhh :( . wszystko by sie zgadzało. probowałem na zbyt nowym vray :(. dzięki za porade/podpowiedz :) trzymaj sie ! pozdrawiam i zyce powodzenia :)
Napisano 28 Czerwiec 200717 l wow nie wiedzialem ze w ogole sa takie konwertery;) zawsze recznie konwertowalem;) pozdr