Napisano 26 Czerwiec 200717 l Temat 13 sesji: Księżniczka Regulamin: Czas malowania: 1,5 h Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna Prace umieszczamy w tym wątku Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 800 px. Pełna rozdzielczość w postaci linku Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. Nagrody: Wybór kolejnego tematu Rekomendacja na stronie głównej serwisu. Umieszczenie pracy w galerii Przytulanie ZAKOŃCZENIE 13 SESJI: 01.07.2007
Napisano 27 Czerwiec 200717 l Księżniczka(postać fikcyjna): Pięściaż wagi ciężkiej. Przydomek zawdzięcza swojej nieprzeciętnej wadze oraz zamiłowaniu do spódniczek. Dziara "Princess" jeszcze z czasów więziennych. Robiona przez zioma z celi obok - Ziutka.
Napisano 28 Czerwiec 200717 l hehehe, dopra, postaram się już nie drażnić spiącego smoka z pieczary wiecznie dobrych obrazków ^^
Napisano 29 Czerwiec 200717 l jakieś fatum wisi nad tym tematem, miałem praktycznie gotową prackę... no i wyłączyli prąd na pół sekundy ;|
Napisano 29 Czerwiec 200717 l Potem w galerii będzie przypisek: 'Bezkonkurencyjna praca Marduka'. ;-)
Napisano 30 Czerwiec 200717 l Widze ze posucha na forum ogolnie . malo postow a jescze mniej pracek nowych. Nienajlepszy okres chyba. A to moja szybka odpowiedz na teamt :-) jest duza szansa ze to nie jest ostateczna wersja.
Napisano 30 Czerwiec 200717 l nie wiem czy nie za późno ale jesli tak to nic, wrzucam swojego dzisiejszego speeda pod temat (robiony około godzinki)
Napisano 1 Lipiec 200717 l Mała zmiana, teraz to jest finalna wersja przepisowa wielkosc: i pelna wersja:
Napisano 2 Lipiec 200717 l Marduk rządzisz! hahaha! jaki wyj****ny temat! Szkoda że nie mam na to czasu ...
Napisano 3 Lipiec 200717 l ortheza, wydaje mi sie, ze ta pierwsza wersja, z czarna ksiezniczka ciekawsza. Cos faktycznie posucha, chyba tak cale lato bedzie. Ale przeciez nie liczy sie ilosc ;)
Napisano 3 Lipiec 200717 l jasne, ale za malo czasu mialem na nauczenie sie rys afrykanskich. wg mnie troche zbyt schamtyczna byla.
Napisano 3 Lipiec 200717 l bez urazy chopaki, ale najładniejsza księżniczka w tym wątku, jest zanim się do niego wejdzie ^^, chociaż troche za plastikowa ;D