Napisano 28 Czerwiec 200717 l Hej, no to ja też chce się pochwalić moimi fotkami... na razie na tapete wrzucam Otok Krk - Baska (Chorwacja), mała wycieczka w czerwcu, takie przygotowanie przed urlopem... może jeszcze kiedy co pokaże innego... :) Foty te robiłem kompaktem, który wg mnie niewiele ustępuje lustrzankom cyfrowym z niskiej półki, bo na najniższej stoją ramki na fotografie :P, Fuji 6500, zdjęcia wywoływane z raw'ów w szopie, hmm jeśli coś się Wam jeszcze nasunie to piszcie... pozdrawiam
Napisano 28 Czerwiec 200717 l Mało interesujące fotografie. Nie ma na czym oka zawiesić. Drobna korekta w PS (trochę kontrastu, podbicie saturacji) na pewno by nie zaszkodziła, chociaż niewiele by pomogła fatalnej kompozycji. Pstrykaj dalej. Z każdym kolejnym zdjęciem musi być lepiej ;)...
Napisano 3 Lipiec 200717 l pierwszy jest da best-piękniocha! ale orły(orły tak?) zbyt..sztampowe się wydają i rzeczywiście nieciekawe...może jakby zbliżenie było (i nie chodzi o kopulację:D),ostrość odpowiednia,i uchwycenie wyrazu twarzy tego drapieżcy- to by było coś!
Napisano 13 Lipiec 200717 l achhh Chrwacja ... chlip jeszcze tam wroce :p a i przy okazji tez kupilem sobie fuji 6500 i widze ze dobry wybior bo fotki ladne :D