Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie mam ostatnio na nic czasu , jedyne co nabazgralem na przestrzeni ostatnich tygodni .. w kazdym badz razie packa robiona na szybko , nazywa sie \"czolg\"

i jest odpowiedzia dla kolezanki na prozby zebym jej co jakis czas malowal.. hmm tak z przymrozeniem oka ;)

anyway..

PS: uzylem Painter\'a 7 i mychy

czolg.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Ładny klasyczny układ konstrukcyjny. Tylko mogłeś dać większą lufę i trochę wyraźniejszą wieżyczkę obrotową.

Jakby co zawsze służe dobrą radą :D

Napisano

Nom ale oko nie przymróżone, tylko strasznie go boli albo coś mu wpadło :) Za ciemne moim zdaniem to wszystko i troszke zes z tymi czarnymi krechami przesadzil :) Ale bardzo mi sie podoba i wkoncu zes cos 2d pokazał :) Keep going ze tak powiem :)

Napisano

no wlasnie ja mma troche lipny monitor , u mnie nie ma czarnych krech tylko szare - szkic .. no i jest zapewne jasniejsze niz u Was , zaraz wrzuce rozjasniona wersje , moze trafie :P

.......

czolg2.jpg

Napisano

Cos rzadko tu goscisz, a sie rozwijasz, do przodu, do przodu, coraz lepiej ci idzie. Ten nos ma bryle troche nie taka i dotykanie powieki moglby by byc sugestywniejsze, zeby nacisk palca bylo czuc, ale fajne.

Napisano

Saygon - Nezz kiedsy zrobi cos w 3d hmm kiedsy... jak tylko go wywala z uczelni ;)

mw4d - palec w nosie zepsolby cala koncepcje czolgu ;) sith_lordowe ? nie wim , mozliwe nie wiem o co chodzi ale hmm dzieki ? ;)

BigL - Dzieki! do zobaczenia za pol roku ;)!

btw. dokoncz kiedsy tego kolesia z ognia bitwy ;) a moze juz skonczyles ?

dzieki za komentarze , kolezance sie chyba nie spodobalo... ;>