Nezz Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 nie mam ostatnio na nic czasu , jedyne co nabazgralem na przestrzeni ostatnich tygodni .. w kazdym badz razie packa robiona na szybko , nazywa sie \"czolg\" i jest odpowiedzia dla kolezanki na prozby zebym jej co jakis czas malowal.. hmm tak z przymrozeniem oka ;) anyway.. PS: uzylem Painter\'a 7 i mychy
leander Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Ładny klasyczny układ konstrukcyjny. Tylko mogłeś dać większą lufę i trochę wyraźniejszą wieżyczkę obrotową. Jakby co zawsze służe dobrą radą :D
Cpt.Obvious Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Nom ale oko nie przymróżone, tylko strasznie go boli albo coś mu wpadło :) Za ciemne moim zdaniem to wszystko i troszke zes z tymi czarnymi krechami przesadzil :) Ale bardzo mi sie podoba i wkoncu zes cos 2d pokazał :) Keep going ze tak powiem :)
Nezz Napisano 27 Listopad 2003 Autor Napisano 27 Listopad 2003 no wlasnie ja mma troche lipny monitor , u mnie nie ma czarnych krech tylko szare - szkic .. no i jest zapewne jasniejsze niz u Was , zaraz wrzuce rozjasniona wersje , moze trafie :P .......
saygon Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 no nareszcie cos widze. ladnie ladnie. rozumiem ze to odpowiedz n pyanie kiedy nezz cos nowego w 3d zrobi?? no ja czekam na wiecej.
Ufooox Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Bylo by fajniej gdyby palec znalazl sie w nosie :D. Fajne troche zabardzo sith_lordowe ale wybaczymy :) pozdro
Poison mar Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 nie będę orginalny....oko szeroko zamknięte
biglebowsky Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Cos rzadko tu goscisz, a sie rozwijasz, do przodu, do przodu, coraz lepiej ci idzie. Ten nos ma bryle troche nie taka i dotykanie powieki moglby by byc sugestywniejsze, zeby nacisk palca bylo czuc, ale fajne.
Nezz Napisano 27 Listopad 2003 Autor Napisano 27 Listopad 2003 Saygon - Nezz kiedsy zrobi cos w 3d hmm kiedsy... jak tylko go wywala z uczelni ;) mw4d - palec w nosie zepsolby cala koncepcje czolgu ;) sith_lordowe ? nie wim , mozliwe nie wiem o co chodzi ale hmm dzieki ? ;) BigL - Dzieki! do zobaczenia za pol roku ;)! btw. dokoncz kiedsy tego kolesia z ognia bitwy ;) a moze juz skonczyles ? dzieki za komentarze , kolezance sie chyba nie spodobalo... ;>
Ufooox Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 hehe chodzi mi o to :) - http://republika.pl/sith_animacje/inside_end.jpg tez se sprawdza czy mu czolg nie jedzie :D
Rekomendowane odpowiedzi