Napisano 2 Lipiec 200717 l Tak sobie wczoraj wydłubałem po lekturze "Mrocznej wieży" : Prosze o komentarze :-) myśle z skończe go w ciągu 2 dni :-)
Napisano 2 Lipiec 200717 l Śmieszne to stworzenie ale dłubać umiesz trzeba przyznac. Technicznie jak dla mnie dobrze. Szkoda, że takie małe bo nie widać mankamentów :-) ale ja dostrzegłem że szyja jakoś dziwnie sie zwęża w siódmym ujęciu. No i głowa za duża jak dla mnie. Ale może po prostu ten stwór tak ma.
Napisano 2 Lipiec 200717 l Ciechu => zobaczymy na razie musż ejakoś pokombinować bo mi już ledwo komputer ciągnie ta postać :/.
Napisano 2 Lipiec 200717 l Nie podoba mi się łączenie nóg z tułowiem i ekhem tułowia z tułowem ... znaczy się ludzkiego z pajęczym, popracuj tez nad samym pajęczym eh TUłowiem bo wygląda jak kulka z noisem, jakies mięśnie, scięgna do nóg. A poza tym to fajny pomysł, pana Deshaina tez walniesz do scenki?, a może bumblerka Eja ? Pozdro
Napisano 2 Lipiec 200717 l SoAd => Hm... może i dobry pomysł z tym billy bumblerem :D Masz rację urozmaice jakoś pajęczą cześć ale ścięgna nie wchodza w grę raczej, ani mięśnie ponieważ chitynowy pancerz z założenia zakrywa wszystkie części miękkie.
Napisano 2 Lipiec 200717 l No dobra, ale spojrz na to z innej strony mianowicie jak on by poruszał odnóżami
Napisano 2 Lipiec 200717 l soad mysle ze jakos by tam poruszał :) chociaż znacznie ciekawsza jest górna cześć postaci , tam widać ze cos sie napracowałeś a na dole to chyba taki speed ...
Napisano 4 Lipiec 200717 l Góra wiecej czasu na razie pochłonęła to pewnei dlatego. Popracowalęm trochę nad odwłokiem, jeszcz ego będe poprawiał. Mam też pomysł an połączenie części pajęczej z ludzką i dziś to łączenie wykonam :). Na razie kolejny mały postęp: