Napisano 2 Lipiec 200717 l No znowu mnie dlugo nie bylo. Tutaj zdjecia z jakiegos przyjemnego koncerciku :) ISO 1600(stad to ziarno ;|) Szklo- 80-200 pentacon f:3,9 - stale czas - 1/80 -1/125 Wieczorem wrzuce reszte zdjec...
Napisano 2 Lipiec 200717 l ale mi to śmierdzi analogiem! :) klimat perfekcyjny. ziarno jest jak najbardziej na miejscu :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l nice :) ...kadr, kontrasty, ziarno, szarości tworzą przyjemny klimat i (z tego co się domyślam) oddają atmosferę koncertu mam tylko dwa 'ale' (bo lubię się czepiać): 1. przyciąłbym minimalnie z góry - ten ciemniejszy pas - dlatego, że imo nic on nie wnosi do zdjęcia i po takim przekadrowaniu ujęcie lepiej by się prezentowało 2. szkoda, że ruszył dłonią... lol, większej głupoty nie mogłem wymyślić, ale rozprasza mnie nieco ona :P czekam na resztę serii pozdro
Napisano 2 Lipiec 200717 l no to kolejne foty, dzieki panowie za commenty. everyman - co do pasa masz racje. A co do ziarna ja bym mimo wszystko wolal zeby bylo mniejsze na duzym formacie za bardzo drazni;| przyciete... mam 700zdjec, musze jeszcze przejrzec i jakies wrzuce. A te BW to zabawy z kolorami filtrow. :)
Napisano 2 Lipiec 200717 l mam 700zdjec, musze jeszcze przejrzec i jakies wrzuce omg... tylko nie wszystkie na raz :P A te BW to zabawy z kolorami filtrow. na poziomie aparatu, czy później na kompie? A co do ziarna ja bym mimo wszystko wolal zeby bylo mniejsze na duzym formacie za bardzo drazni;| do b&w pasuje... na kolorze rzeczywiście (imo) gorzej wypada a duże formaty oglądaj z dużej odległości :P to pod tym 'przyciętym' podoba mi się
Napisano 3 Lipiec 200717 l Noo...moje klimaty...pychota! Acz w brew wszystkiemu i wszystkim, ja proponuję, lekko kontraścik podrzucić,w tych szarobiałych (zostawiając jednak ofcourse kurz-ma być klimacik nie?;))