Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

No znowu mnie dlugo nie bylo. Tutaj zdjecia z jakiegos przyjemnego koncerciku :)

ISO 1600(stad to ziarno ;|)

Szklo- 80-200 pentacon

f:3,9 - stale

czas - 1/80 -1/125

ad6cd3418062db81.jpg

Wieczorem wrzuce reszte zdjec...

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 1,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ale mi to śmierdzi analogiem! :) klimat perfekcyjny. ziarno jest jak najbardziej na miejscu :)

Napisano

nice :)

...kadr, kontrasty, ziarno, szarości tworzą przyjemny klimat i (z tego co się domyślam) oddają atmosferę koncertu

mam tylko dwa 'ale' (bo lubię się czepiać):

1. przyciąłbym minimalnie z góry - ten ciemniejszy pas - dlatego, że imo nic on nie wnosi do zdjęcia i po takim przekadrowaniu ujęcie lepiej by się prezentowało

2. szkoda, że ruszył dłonią... lol, większej głupoty nie mogłem wymyślić, ale rozprasza mnie nieco ona :P

czekam na resztę serii

pozdro

Napisano

no to kolejne foty, dzieki panowie za commenty. everyman - co do pasa masz racje. A co do ziarna ja bym mimo wszystko wolal zeby bylo mniejsze na duzym formacie za bardzo drazni;|

bb31ad0432024f40.jpg

181df821fec3b1d9.jpg

przyciete...

a35a5695e5ce772a.jpg

70a05c74a4457748.jpg

86b60f8027bdf74e.jpg

44a6f82f426464e3.jpg

mam 700zdjec, musze jeszcze przejrzec i jakies wrzuce. A te BW to zabawy z kolorami filtrow. :)

Napisano
mam 700zdjec, musze jeszcze przejrzec i jakies wrzuce

omg... tylko nie wszystkie na raz :P

A te BW to zabawy z kolorami filtrow.

na poziomie aparatu, czy później na kompie?

A co do ziarna ja bym mimo wszystko wolal zeby bylo mniejsze na duzym formacie za bardzo drazni;|

do b&w pasuje... na kolorze rzeczywiście (imo) gorzej wypada

a duże formaty oglądaj z dużej odległości :P

to pod tym 'przyciętym' podoba mi się

Napisano

Noo...moje klimaty...pychota! Acz w brew wszystkiemu i wszystkim, ja proponuję, lekko kontraścik podrzucić,w tych szarobiałych (zostawiając jednak ofcourse kurz-ma być klimacik nie?;))