saygon Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 cóz tu duzo pisac [propunuje dzial o sprzeciebo czasami pojawiając sie tematy: jaki komp.... mam problem z moją kartą graficzna , kto ma / kto może ocenić / porównać. sam bym chętnieopisal na takim forum bo hardware to jest to co saygony lubią bardzo.:D
KLICEK Napisano 31 Październik 2002 Napisano 31 Październik 2002 witam!!! popieram jak juz zmiany to calkowite : -) i z romachem :-)
saygon Napisano 1 Listopad 2002 Autor Napisano 1 Listopad 2002 no jakies poparcie. :D rozmachajmy to forum ┐eby by│o lepsze od jakis tam cgtalk czy 3dbuzz skopmy im ststystyki.
KLICEK Napisano 2 Listopad 2002 Napisano 2 Listopad 2002 witam !!! Ej przeciez juz jest lepsze :-) na cgtalk nic sie nie dzieje zawsze te same pytania :-) to tytaj jest elita :D
KLICEK Napisano 3 Listopad 2002 Napisano 3 Listopad 2002 witam!!! Mysle ze do tego zadania nadal by sie SAYGON i PROF (chyba sie ucieszy :P ) ale tak wydaje mi sie ze sa do tego stworzeni :-) prof i jego fascynacje podkrecaniem i niszczeniem hardweru :D zrobia furore :-)
saygon Napisano 8 Listopad 2002 Autor Napisano 8 Listopad 2002 kurna cz│oweiek nie zagl▒da na forum a tu go to prowadzenia dzia│u nominuja. no coz moge powiedziec 9az sie lezka w oku kreci) THX :-DDD
Rekomendowane odpowiedzi